- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам той да ме харесва както и аз харесвам него.
Момиче ,нищо не съм казал за преодоляване или там каквото имаш предвид. Ако ти харесва секса - правете си секс. Казваш ,че не искаш връзка - в такъв случай не виждам проблем.Както и да е, всичко което каза за най добрите приятели и т.н. е точно. Няма да е. Няма как да станем нещо повече. Аз и не искам нищо такова. Ще ми е трудно да го преодолея ама сега наистина разбирам какво направих. Мерси.
Просто не се впускай в разни 'правеници' (предполагам разбираш какво имам предвид) и демонстрации на ревност - ефектът може да е само негативен.
Нищо не ти пречи да си запазиш и приятелството ,и секса - просто си изясни искаш ли връзка или не ? Имам чувството ,че се самозалъгваш и действително си хлътнала и ако е така - помисли какво ще правиш.
Гарантирам ти само едно - с демонстрации като тази ,която описа ,няма да постигнеш нищо и просто ще влошиш нещата. Ако искаш да те хареса - бъди каквато си ,пък ако стане - стане. Ако не - със сигурност има още много като него ,че и по-добри. Пък и лично мнение - за да прави секс с теб повече от веднъж ,значи поне визуално те харесва. А щом сте и добри приятели - значи и по характер си допадате. Единствено НЕжеланието му за връзка би го спряла и вероятно има някакви резони за това - разбери какви са и му покажи ,че не си от този 'тип' ,но без да изпадаш в крайности и да се унижаваш. Със сигурност малко ъпдейт на характера няма да ти навреди ,пък и да не стане - пак ще си на плюс
. Успех
PS:пак изписах сто реда пост ......![]()