.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Има ли разлика изобщо ..

така наскоро спорих с приятелка за разликата между live и life, та имали едно есе да правят по английски, проблема идва от там, че една госпожа и го написала , но тя имам чувството че не е чувала за думата Life абсолютно навсякъде където според мен трябва да е Live тя е сложила обратното, например I want to life (нейната версия) , а аз мисля че трябва да е live, не само че съм сигурна ами то така и е превода. И все пак възможно ли е да могат да се използват и двете ??

Надявам се че сте ме разбрали :P ..

Голям фен Аватара на rammstein123
    life - живот, live - живея. Не можеш да кажеш "аз искам да живот".
    Saatana! Vittu! Perkele!

ВСЕИЗВЕСТНАТА КАРТИНКА:

fan of SHAKIRA

Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
    ВСЕИЗВЕСТНАТА КАРТИНКА:

ха пък такива дето не могат да използват думи а търсят картинки са ми толкова смешни, та точно тея спамери дето като не могат компетентно да се изкажат да ми се махат от темата искам сериозен отговор.

rammstein123щом две учителки станаха вече дето го поправят така може би има нещо,или са много зле, и много добре знам как се превеждат, не съм питала за да ми кажете как се превеждат, въпроса е че може да има неква "тънкост" .

Цитирай Първоначално написано от loveinBrasil

ха пък такива дето не могат да използват думи а търсят картинки са ми толкова смешни, та точно тея спамери дето като не могат компетентно да се изкажат да ми се махат от темата искам сериозен отговор.

.
    И затова в подписа ти има картинка! Ха, "та тея" "са ми толкова смешни"
    fan of SHAKIRA

И затова в подписа ти има картинка! Ха, "та тея" "са ми толкова смешни"
    ха ама ти сериозно ли с тва започна сега ,а това кво общо има,тук става въпрос за спамерските ти тъпотии дет ръсиш само ей тъй ,за спорта, а пък ти моя аватар го остави да диша,аз не съм тръгнала да говоря с картинки, имам си думи , и казах махай са от темата ми ве, ясно ?! Разбрахме,че не можеш да помогнеш, или поне гугъл не намира подходящата картинка все още.

1 Ивестие
    МusicAddicted харесва статуса на loveinBrasil
    LoveinBrasil:
    поне гугъл не намира подходящата картинка все още
    fan of SHAKIRA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си