Нормално ... и отблъскващо

Първоначално написано от
Nich
Аз от малка съм научена че дезодорантите/ рол оните които спират изпотяването запушват порите и са вредни, от повече от година обаче ползвам един рол он без цвят и мириз, не спира изпотяването но не мириша изобщо на пот и го ползвам всеки ден както вече казах повече от година та ефекта не е временен. около 10лв е сигурно ама имам още половин от него, много бавно ми свършва. демонстрирала съм на приятеля ми как ми е мокра тениската под мишниците от пот и се пипам с пръст там и слагам пръста пред носа му и няма никаква миризма на пот. тва е рол ончето :
http://greenplanetcosmetic.blogspot....s-crystal.html
(не обичам да правя реклами ама когато нещо действа - действа!)
Не се залъгвай, каквото и да си сложиш, намажеш и тнт на кожата то ще ти запуши порите.. Пък и дори да няма миризмата, е гадно да си вдигнеш ръцете и да имаш мокри кръгове на подмишниците..
Мислех, че само аз ползвам мъжки рол-он, но явно не е така. Не мирише на мъжко, но маха потта и неприятната миризма за дълго време. Нека ми запушва порите, както казаха, нека съставът е какъвто си иска, по-важното е че не мириша и нямам онези ужасни мокри кръгове, в днешно време нямаме избор. Особено пък това е едно от най-отблъскващите неща от външния вид на едно момиче.