Става дума за бои за коси. Днес си правих червени и ~оранжеви кичури с шампоан оцветител (косата ми е руса) и стои добре.
Една приятелка (с кестенява коса, но не много тъмна, в краищата е по-светличка), също прояви желание да я понацапам връпеки,че знаех какъв ще е резултата - никакъв.

И сега по същество. Дайте ми някакви идеи как на кестенява коса да се получат червени и/или лилави кичури, но да не седят като мастило ами да има някаква наситеност. Предложих на моята приятелка първо, да я изруся (в една парфюмерия разглеждах някакви прахчета точно за това) и след това с лилава/червена къна (ще е само в краищата на самите кичури, не по цялата дължина). Но пък нея я хвана шубето, накрая да не остане с руси коси (ако не покрие къната), защото е пълен анти фен на русото.

Та имам няколко въпроса. Ако все пак я навия да я изруся само в краищата, колко време трае ефекта от избелващия прах и евентуално някакви идеи за покриване. Знам ли, някое и друго мнение няма да ми е излишно. А ако ми предложите и някакви продукти + цени. Да знам,че ставам супер нахална. Мерси предварително!