- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бойни изкуства
Имам приятел от Пловдив, чийто съученик бил доволен от муай тая в там. Може да се отбиеш до navar, да видиш и там как стоят нещата. Муай тай и кикбокс са БИ с доста ритане, затова може да ти допаднат ;]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Кудо в Пловдив" и "Кудо в България" са две съвсем различни нещаПървоначално написано от ZipFail
За клуба в Пловдив гарантирам, че няма да има разочаровани!
БОРБА ... иска огромна физическа подготовка! Ако искаш да заякнеш и нещеш да те удрят, тва е решението
Не знам за другите колеги, но съм забелязал че борците са може най-добрите атлети сред всички бойни спортисти.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Направо бойно самбо. За мацка е перфектноПървоначално написано от firstdiesel
![]()
И аз подкрепям badsector. Уважавам много борците и подготовката им, но не бих препоръчал на момиче борба. За мен си е мъжки спорт и боркините, според мен, сякаш имат двойно повече тестостерон от останалите представителки на нежния пол ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми то с тия стероиди...Първоначално написано от Chacho
Не може би, ами чисто атлетически погледнато са най-добриПървоначално написано от firstdiesel
Само им куца малко скоростната издръжливост, но пък в останалото...
Много ви благодаря за съветите)))
значи спрях се на муай тай
navar,ще си запиша номера и ще звънна към..другата седмица може би,че тази съм заета с тва гадно училище :/
![]()
Айде де, чакаме компромати, снимки, впечателения за батко ти navar![]()
Въпреки, че силно ми съмнява да издържиш дълго, ако поведението ти в залата е каквото във форума.
navar надали е беден откъм дисциплинарни методи![]()
ма вие наистина го приемате доста сериозноПървоначално написано от ZipFail
реален живот нямате ли?
Да разбирам, че те е домързяло дори да отидеш ?![]()
ами аз сега се връщам от състезание,но няма спомен да се е появявала![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Я сподели какво стана
стана тя ,вместо с титуляри заминах с резерви,които не бяха подготвени,не баха тренирали един месец-единия абитуриент,другия обикалял по балове..та ,в общи линии загубиха и двамата-но като се има предвид че бяха дебютанти на профи ММА-играха сносно,другия път повече..важното е че няма контузии и в петък заминаваме в пълен състав за Плевен,републиканско К1...Първоначално написано от HHristov
На гости а ?Първоначално написано от navar
Къде ще се провежда, може да се гледа нали ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Начало на състезанието - 09,00 ч. на 11.06 – спортна зала „Спартак”
може да се гледа естествено,входа е свободен
Ше зема да посетя ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
к1 в Плевен? Ще се гледа![]()