.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Еми то не може днес така, утре така, че на именния му ден си пийнала и ти са се прищяли разни работи... Женска прищявка като цяло. Всеки нормален на негово място би постъпил като него, защото един вид си го разигравала като фурнадийска лопата, днеска така, утре така...

Така не си направих труда да видя като цяло к'во си отговаряла на всички съфоромниците ,но цялостното ми впечатление не е добро ,още в първия коментар към темата ти казаха,че съвестта няма как да я изчистим и дори да отричаш в директен словоред то индиректно с нападателността си го доказваш.Била си обичана ,грижили са се за теб прощавали са ти ясно ми е че ти липсва и че те боли ,както е ясно и че си наясно с грешката си никой не може да ти навреди повече от теб самата...Работата е в това ,че като жена са ми познати тези машинации и се чудя дали осъзнаваш ,че си го манипулирала и сега когато той не е до теб да ти угажда както си свикнала теб просто не те устройва ,това отношение просто не е правилно ,защо не помислиш над нещата от друга гледна точка абстрахирай се от своите емоции и нужди и се постави на негово място .Помисли си ,как би се чувствала ти ,ако някой мъж е постъпил така с теб ? Ако си достатъчно интилигентна ,а аз съм длъжна да приема като променлива константа че си,ще ме разбереш и ще преусмислиш нещата ,защото отношението и начина ти на мислене за тоя човек само по постовете ти говори за чист егоизъм от твоя страна ...

истинското приятелство според мен пък си е катализатор за секс.

позволила си момчето да си създаде неоснователни очаквания. а от това доста боли. не те съдя, всеки греши. просто внимавай повече завбъдеще. дай му малко време.
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    Само две неща ще кажа....... такива като теб ги мразя...... и ти си виновна и момчето няма абсолютно никаква вина .....престави си теб ако те бяха разигравали по такъв долен начин как би се почуствала..... .... ....аз ако бях на негово място мн грозни неща щях да направя ...... ДА СИ ИГРАЕШ С ЧУВСТВАТА НА НЯКОГО Е ЛОША ПОСТЪПКА..... която явно ти до сега не си изживяля.... отиди и поне му се извини.... най-малкото което може да направиш...
    Тъй като ме нападаш ще бъда много груба и невъзпитана! п***а майно що си мислиш че не съм му се извинила над 8748327327 пъти?? И с моите чувства са си играли толкова! За това ми е много гадно в момента и кофти! Какво си тръгнал да ме нападаш като не знаеш за кво става въпрос! Ей за тва ги мразя тия българи нападат крещят без дори да знаят за кво става въпрос! Айде пиши си на някоя тъпа тема ,която е по-проста и от теб. Кво ме изнервяш само :@
    не ме карай аз да изпадам в грубости... и май ти си простата в случая кфо мога да кажа повече ... и да по добре да са гордея, че съм проста българка ... ти ми правиш огромен комплимент!
    без ПОДПИС ... xD

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Каква любов бе, моме? Напила си се и ти се е приискало, някой с чеп, та си се метнала на човека, който от години те чака... Адското
    да слуша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си