- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеалното момиче
ако е за един път - секретарка (:
WE ARE NOT ANGELS!
Всички пишете някви клишета и повтавяте едно и също- общоприетото. Просто се замислете как би изглеждало едно момиче в представите ви, за което бихте си казали " Тя е перфектна.". Никой не говори дали е възможно това момиче от представите ви да съществува. Просто опишете какво виждате и си представяте. Доста по-инетресно ще е от това в темата да се четат само клишета. Евала на Blab. Тва имах предвид.
Тиха е. Пада си аусайдер, но не е срамежлива. Има толкова правилни черти, че дори ако е с бръсната глава пак би изглеждала добре. Мънички устни, но в същото време плътни, в никакъв случай от онези джуки или тънки. Просто са прибрани. Бяла е, не бледа и има огромни красиви очи, излъчващи замисленост и вглъбяване. Не е разбирана, но не я подминават. Чудата е, има богат речник и странен изказ. Нежен глас, но не прекалено пислив и тих. Тъмна коса и е слаба - личи й че не живее, без да й пука как изглежда и не смята това за недостатък. Тънък врат, хубаво изразени ключици и рамене, малък гръб и стегнат корем, с който не парадира като го показва навън. Леко закръглен ханш и хубави крака. Висока е. И най-важното - ръцете. Нежни, с дълги пръсти като на пианист и тънки китки. Нещо, което се среща рядко сред момичетата съм забелязала. Грациозна е и походката й говори за увереност, въпреки че е отхвърлена. Тя е от тези жени, на които им отива тъмно червено червило. Облича се в тъмни цветове, ежедневни дрехи, но винаги загатва нещо с тях. Облича се по повод и по този начин кра хората в ежедневието си да се чудят колко красива би била в рокля.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Хм,представям си високо момиче около 170-175,с фина фигура.Да не е прекалено слаба,да си има всичко по нея,но да е със стегнато тяло и хубави крака.Кестенява дълга и права коса,светло лице и големи кафеви и топли очи.Да се носи грациозно,да се усмихва леко загадъчно.Да носи по-обикновени,но хубави дрехи.Да харесва живота си и да е дружелюбна с всеки.Да обича да прекарва време сама със себе си,да чете за удоволствие.Да е леко срамежлива,но все пак не прекалено затворена.
В повечето случаи точно клишетата са простата истина за повечето хора. Общоприетите неща за всеки са нещо различно.Така че може да бъде всичко.Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Аз харесвам Анджелина Джоли. За мен тя е перфектната! Със своите недостатъци и качества впечатлява света.И не, защото съществува, а е и такава в моите представите ми.
Помага на деца и страни от третият свят.Прави болници и училища в страни като Намибия и Етиопия. Дава половината от 10-милионния си хонорар за благотворителност. В същото време в по-младите си години е преминала през наркотиците и какви ли не глупости.Но ако не са били те, днес нямаше да достигне такова ниво на благородство и отдаденост в помощ на другите. Държи речи пред членовете на ООН и пътува километри само за да види някого и да даде надежда на хора, които си мислят, че светът е забравил за тях.
Със сигурност в семейството си има като останали кавги, но това, че балансира между толкова неща говори за силата й като жена и майка.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ашли Бенсън <3.
Страхотно излъчване и чар![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не съм се замисляла за някакъв идеал за момиче, просто защото не го намирам за нужно. За момчета да, ама за момиче....не ми е много логично. Обаче това, което ми харесва като външен вид е общо взето по-кукленското излъчване - по-закръглено лице (не харесвам лица с изразени скули) , големи очи, не много плътни устни - много дебели или много тънки ми е еднакво грозно. По принцип коса на букли ми харесва - светла, даже и червеникава и зелени очи, сигурно защото и моите са такива. Като фигура определено ми харесва средният ръст - 170 макс и не много слабото тяло.
Еми висока, слаба , руса мацка с много дълга и къдрава коса. Облечена в някоя много сладка рокличка и уникални обувки на токчета!!! С много красиви аксесоари и такива работи. Очите и да са сини, зъбите и чисто бели и прави като на филмова звезда, а тялото и просто да е перфектно! :P Нещо такова е идеала ми за момиче![]()
Първоначално написано от Pamaa
Уникална е.. и красива, и чаровна, с прекрасна усмивка и очи..
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Никъде не съм писала, че клишетата не са истина. Да, може да е така , но тук става въпрос за въображение. Тук не се говори за това дали може , или не. Тук се говори за това как би изглеждала.
По темата. Мнението на Blab много ме грабна : ) Естествена , истинска, неподправена. С красиви , изразителни очи, от които лъха невинност. И в моите представи "иделаното момиче" е нещо такова.
Майкъл Скофилд е актьорът от Бягство от затвора и просто си е написала сърчице, едва ли мисли че сентенцията е негова...Първоначално написано от Blab
Ами честно казано съм срещала точно 2 пъти такива същества.. Може би и с някакви дефекти - строго изражение, странен нос или нещо от сорта, но с излъчването си изпъкват пред другите, въпреки своите недостатъци. Тъпо ми се струва да изброявам, че ми харесват светли и дълги коси, както и светли очи, дълги крака и тнт, като познавам хора, които притежават всички неща които харесвам, но пак не бих ги нарекла "идеален", точно защото нямат "онова" излъчване..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Според мен всеки си има собствено мнение , следователно собствен идеал.![]()
Просто на всеки му правят впечатление/ харесват различни неща .
А и идеалното момиче не е просто 'перфектна външност' , а и походка, поглед и т.н.![]()