- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеалното момиче
В повечето случаи точно клишетата са простата истина за повечето хора. Общоприетите неща за всеки са нещо различно.Така че може да бъде всичко.Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Аз харесвам Анджелина Джоли. За мен тя е перфектната! Със своите недостатъци и качества впечатлява света.И не, защото съществува, а е и такава в моите представите ми.
Помага на деца и страни от третият свят.Прави болници и училища в страни като Намибия и Етиопия. Дава половината от 10-милионния си хонорар за благотворителност. В същото време в по-младите си години е преминала през наркотиците и какви ли не глупости.Но ако не са били те, днес нямаше да достигне такова ниво на благородство и отдаденост в помощ на другите. Държи речи пред членовете на ООН и пътува километри само за да види някого и да даде надежда на хора, които си мислят, че светът е забравил за тях.
Със сигурност в семейството си има като останали кавги, но това, че балансира между толкова неща говори за силата й като жена и майка.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ