Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
Всички пишете някви клишета и повтавяте едно и също- общоприетото. Просто се замислете как би изглеждало едно момиче в представите ви, за което бихте си казали " Тя е перфектна.". Никой не говори дали е възможно това момиче от представите ви да съществува. Просто опишете какво виждате и си представяте. Доста по-инетресно ще е от това в темата да се четат само клишета. Евала на Blab. Тва имах предвид.
В повечето случаи точно клишетата са простата истина за повечето хора. Общоприетите неща за всеки са нещо различно.Така че може да бъде всичко.

Аз харесвам Анджелина Джоли. За мен тя е перфектната! Със своите недостатъци и качества впечатлява света.И не, защото съществува, а е и такава в моите представите ми.
Помага на деца и страни от третият свят.Прави болници и училища в страни като Намибия и Етиопия. Дава половината от 10-милионния си хонорар за благотворителност. В същото време в по-младите си години е преминала през наркотиците и какви ли не глупости.Но ако не са били те, днес нямаше да достигне такова ниво на благородство и отдаденост в помощ на другите. Държи речи пред членовете на ООН и пътува километри само за да види някого и да даде надежда на хора, които си мислят, че светът е забравил за тях.
Със сигурност в семейството си има като останали кавги, но това, че балансира между толкова неща говори за силата й като жена и майка.