- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За обескосмяването?
Здравейте.. от скоро водя полов живот. Обезкосмявам се по краката подмишниците и интимните зони. Искам да попитам да попитам за други места които е желателно да обескосмявам и как ?
Сори за тъпия въпрос, но исках да поискам тук мнение от по опитните![]()
![]()
![]()
Ако си момче,по гърба ако имаш.Някои момичета предпочитат и гърдите,за други пък e знак на мъжество.
Мисля , че си момиче ...
То е много относително , защото ние не знаем къде колко косми имаш . Някои момичета имат на корема .
Ако си от тях си ги махни и там.
Абе мн странни въпроси задавате! Първо не ти знаем пола, второ не знаем къде имаш косми. Сам/а трябва да си решиш според това как се харесваш или те харесва гаджето ти. Аз лично не си падам по космати мъже, за мен космите не са символ на мъжество. Ама най-добрата ми приятелка примерно казва, че "голи охлюви" не харесва. Извод: вс е индивидуално, нали за това сме хора- за да сме различни!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
момииче съм![]()
И къде другаде имаш растителност, че се интересуваш?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Чисто от мъжка гледна точка по-добре и найвече да си обезкосмиш:мишниците,полов ите части,мустака и си направи тънки вежди (разбирасе си махни едновеждието защото съм виждал такива и това е потресаващо).
Като цяло е това което се изисква
[][][][]
^ Ти пък как го каза тва за веждите... Виждал ли си я ? В смисъл може да има добре оформени среднодебели вежди и да няма нужда да ги променя и да ги прави тънки. А ако се влияе лесно да вземе да те послуша и да се оризили...
Авторке, що не говориш с майка си за тези неща ? В смисъл тя най-добър съвет ще може да ти даде и ако е жена със стил и вкус на око ще прецени как ще ти ходи (говоря за веждите де)
Иначе е ясно, деа знам, над горната устна, под мишниците, под пъпа (ако имаш..) триъгълника, м/у бузките на дупето ( И дупИтУ остава сухичкУ), краката....
Някои момичета си обезкосмяват и ръцете, аз не съм фенка...
Първоначално написано от antifashionshit
^ майкоу... тези теми на живо винаги са били забавни![]()
хЪх...
Да, да, да. Прав си. Как съм се смял, когато го обсъждат. Ей, не помня коя беше. Вика: "Аз само краката, интимните части и ръцете..." и й викам: "Една самобръсначка да ти подаря ли за мустака..." Леле, как се сдухвате повечето от това, не е истина...
Съединението прави силата!Първоначално написано от fosfora
![]()
Абе точно ако е обръснато и е апетитно.. пък и позата е задна.. хич сухичко няма да остане, да ти кажа..Първоначално написано от djipsito
![]()
![]()
![]()
Да не забравиш мустака.. И космите в ушите..![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
+носаПървоначално написано от IseeDEADbodies
хЪх...
Просто се сетих за рекламата на Puffies с двете бебетаПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Верно него го забравих..![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Но за носа е доказано, че е най-добре да се обезкосмява с епилатор.
Абе момичетата не си бръснем мустаците...![]()
А трябва.Първоначално написано от djipsito
![]()
Welcome to the Jungle...
То си има спец. лентички за махане...Знаеш ли кога ще хвана самобръсначка ?
![]()
Да разделиш веждите, не да ми обикаляш като Реджеп Иведик!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011