.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Искам той да ме харесва както и аз харесвам него.

То беше така, до един момент. Но после вече почнахме да се отдалечаваме. На последния купон, се целувахме, и ми отказа повече от това защото бил прекалено пиян

При което си намерих друга компания, точно пред него. Ама не искам друг. Искам него! А той вече не ми говори много, много и ми е супер гадно. Опитвам съм да мисля на принципа- жената има нужда от мъж, както рибата от колело, но ми е малко трудно. Аз нямам нужда от него, аз просто го искам.

Дайте ми съвети или да го накарам да ме харесва както преди когато ми казваше супер сладки неща и все ме искаше и казваше че само с мен може да си говори така, или поне ми кажете как по бързо да го забравя защото имам изпити а само той ми е в главата. И супер много ме боли че просто изведнъж...явно му омръзнах
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Супер фен Аватара на badsector

Re: Искам той да ме харесва както и аз харесвам него.

Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
    ...При което си намерих друга компания, точно пред него...
    То с такива действия е нормално да му омръзнеш. Откажи се от него.

Ами, ние не сме гаджета, и имаме пълното право да сме с който си искаме друг. Просто до сега нито един от нас не показа нужда за нещо такова.
    Моля смислени мнения.

Fight Club <3

Супер фен Аватара на badsector
    Ами, ние не сме гаджета, и имаме пълното право да сме с който си искаме друг...
    Точно това мислене го е отказало от теб.

Глупости! Точно за това толкова добре се разбирахме! И двамата смятаме че на по 17-18 година няма смисъл от сериозни връзки и сега е момента да се забавляваме! И той много добре знае че аз обичам разнообразието, но от както с него почнахме да се зарибяваме не ми се налагаше да търся някой друг...докато на него явно нещо почнах да му омръзвам. Просто искам каквото имахме обратно. Ако нямаш съвет как да го постигна, не коментирай.

Fight Club <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Щом толкова бързо му омръзваш, едва ли има смисъл да опитваш да заздравиш отношенията ви. А и от неговото държание не се чувства и капка желание да е както преди...

Избягвай компанията му. Забавлявай се и запълвай максимално времето си, за да не ти остава празно такова, което ще се изкушиш и ще запълниш с мисли за него.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    ^не им объщай внимание на тия отгоре ,като не зацепват.

Според мен причината да започне да се отдръпва от теб е фактът ,че е усетил ,че си започнала да се привързваш.
    Казваш че и двамата сте искали просто приятелство с привилегии (да го наречем) ,но в момента ни обясняваш ,че си се привързала към него.
    Сексът без връзка означава просто да си задоволите нагона и това е - без разни драми и любовни простотии.
    Предполагам сте били като най-добри приятели ...с разликата ,че сте вършели и нещо в повече.

А ти с твоето поведение си започнала да му демонстрираш ,че едва ли не ти е 'длъжен' ... тоест си го оставила с впечатлението ,че имате някаква връзка.

С няколко думи - противоречиш си и съветът ми е да се опиташ да си набиеш в главата ,че не ти е гадже и не ти е с нищо длъжен. Ако можеш да го направиш - ще си получиш 'предишното' положение ... ако не - просто ще си се дразниш и ще загубиш това ,което е останало.

И двамата смятаме че на по 17-18 година няма смисъл от сериозни връзки и сега е момента да се забавляваме! И той много добре знае че аз обичам разнообразието, но от както с него почнахме да се зарибяваме не ми се налагаше да търся някой друг...докато на него явно нещо почнах да му омръзвам.
    Разбираш ли сега ?

Движи и с други хора , оправяй си се там с когото си харесаш и остави и него да си върши същото ... ако можеш. Виж - ако търсиш съвет как да му окопираш живота и да 'тръгнете' (нали този израз ползвахте .... ) - не мога да ти дам съвет.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами като незнаеш дали те сърби или те боли, като не знаеш дали ти се пикае или ти се прави секс така ще е.Сърбай си сега попарата.

Супер фен
    Искам сладолед.
    Остави го, явно вече е изстинал, а може и изобщо нищо да не е изпитвал. Едва ли имаш нужда да чуеш точно това, но...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ^не им объщай внимание на тия отгоре ,като не зацепват.

Според мен причината да започне да се отдръпва от теб е фактът ,че е усетил ,че си започнала да се привързваш.
    Казваш че и двамата сте искали просто приятелство с привилегии (да го наречем) ,но в момента ни обясняваш ,че си се привързала към него.
    Сексът без връзка означава просто да си задоволите нагона и това е - без разни драми и любовни простотии.
    Предполагам сте били като най-добри приятели ...с разликата ,че сте вършели и нещо в повече.

А ти с твоето поведение си започнала да му демонстрираш ,че едва ли не ти е 'длъжен' ... тоест си го оставила с впечатлението ,че имате някаква връзка.

С няколко думи - противоречиш си и съветът ми е да се опиташ да си набиеш в главата ,че не ти е гадже и не ти е с нищо длъжен. Ако можеш да го направиш - ще си получиш 'предишното' положение ... ако не - просто ще си се дразниш и ще загубиш това ,което е останало.

И двамата смятаме че на по 17-18 година няма смисъл от сериозни връзки и сега е момента да се забавляваме! И той много добре знае че аз обичам разнообразието, но от както с него почнахме да се зарибяваме не ми се налагаше да търся някой друг...докато на него явно нещо почнах да му омръзвам.
    Разбираш ли сега ?

Движи и с други хора , оправяй си се там с когото си харесаш и остави и него да си върши същото ... ако можеш. Виж - ако търсиш съвет как да му окопираш живота и да 'тръгнете' (нали този израз ползвахте .... ) - не мога да ти дам съвет.
    Мисля че точно там е проблема! Не се бях сетила. Въпреки че не съм искала да изглеждам все едно съм се привързала. Лошото е че той не се държеше все едно за него е само секс...

Както и да е, всичко което каза за най добрите приятели и т.н. е точно. Няма да е. Няма как да станем нещо повече. Аз и не искам нищо такова. Ще ми е трудно да го преодолея ама сега наистина разбирам какво направих. Мерси.

Fight Club <3

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ами, ние не сме гаджета, и имаме пълното право да сме с който си искаме друг...
    Точно това мислене го е отказало от теб.
    +1

..и не, няма как да го накараш да те харесва.
    Вариянта е да поговориш с него и да се разберете.

Кофти ситуация много. Едно нещо щом е свършило ,значи е трябвало! Ако си повтаряш това поне няколко пъти на ден ,ще си повярваш.. А ако искаш да го забравиш бързо ,също не е лошо да си набиеш в главата,че заслужаваш явно нещо по-добро! А не такъв който един ден уж те иска ,а изведнъж все едно спираш да съществуваш за него. Такива заслужават един голяяяяяям шут! И пожелание един ден така да си играе някой и с тях.
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен
    Както и да е, всичко което каза за най добрите приятели и т.н. е точно. Няма да е. Няма как да станем нещо повече. Аз и не искам нищо такова. Ще ми е трудно да го преодолея ама сега наистина разбирам какво направих. Мерси.
    Момиче ,нищо не съм казал за преодоляване или там каквото имаш предвид. Ако ти харесва секса - правете си секс. Казваш ,че не искаш връзка - в такъв случай не виждам проблем.
    Просто не се впускай в разни 'правеници' (предполагам разбираш какво имам предвид) и демонстрации на ревност - ефектът може да е само негативен.
    Нищо не ти пречи да си запазиш и приятелството ,и секса - просто си изясни искаш ли връзка или не ? Имам чувството ,че се самозалъгваш и действително си хлътнала и ако е така - помисли какво ще правиш.
    Гарантирам ти само едно - с демонстрации като тази ,която описа ,няма да постигнеш нищо и просто ще влошиш нещата. Ако искаш да те хареса - бъди каквато си ,пък ако стане - стане. Ако не - със сигурност има още много като него ,че и по-добри . Пък и лично мнение - за да прави секс с теб повече от веднъж ,значи поне визуално те харесва. А щом сте и добри приятели - значи и по характер си допадате. Единствено НЕжеланието му за връзка би го спряла и вероятно има някакви резони за това - разбери какви са и му покажи ,че не си от този 'тип' ,но без да изпадаш в крайности и да се унижаваш. Със сигурност малко ъпдейт на характера няма да ти навреди ,пък и да не стане - пак ще си на плюс . Успех

PS:пак изписах сто реда пост ......

Re: Искам той да ме харесва както и аз харесвам него.

Опитвам съм да мисля на принципа- жената има нужда от мъж, както рибата от колело, но ми е малко трудно. Аз нямам нужда от него, аз просто го искам.
    Е тук аз не намирам логика?! Някой друг?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    От това, което чета ти искаш така модерната напоследък Отворена връзка без дори да го осъзнаваш. Хем да сте заедно, хем всеки да си се оправя, с който му падне.

остави му малко повече пространство, нещо такова, за да те потърси той. съгласен с auriss
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Момиче ,нищо не съм казал за преодоляване или там каквото имаш предвид. Ако ти харесва секса - правете си секс. Казваш ,че не искаш връзка - в такъв случай не виждам проблем.
    Просто не се впускай в разни 'правеници' (предполагам разбираш какво имам предвид) и демонстрации на ревност - ефектът може да е само негативен.
    Нищо не ти пречи да си запазиш и приятелството ,и секса - просто си изясни искаш ли връзка или не ? Имам чувството ,че се самозалъгваш и действително си хлътнала и ако е така - помисли какво ще правиш.
    Гарантирам ти само едно - с демонстрации като тази ,която описа ,няма да постигнеш нищо и просто ще влошиш нещата. Ако искаш да те хареса - бъди каквато си ,пък ако стане - стане. Ако не - със сигурност има още много като него ,че и по-добри . Пък и лично мнение - за да прави секс с теб повече от веднъж ,значи поне визуално те харесва. А щом сте и добри приятели - значи и по характер си допадате. Единствено НЕжеланието му за връзка би го спряла и вероятно има някакви резони за това - разбери какви са и му покажи ,че не си от този 'тип' ,но без да изпадаш в крайности и да се унижаваш. Със сигурност малко ъпдейт на характера няма да ти навреди ,пък и да не стане - пак ще си на плюс . Успех

PS:пак изписах сто реда пост ......
    Причината, освен че смятаме че сме малки за връзка, е че той заминава за друга държава, в друг континент догодина...и няма смисъл просто. Това е. Няма друга сериозна причина, зареди което ми стана супер странно как изведнъж се държеше толкова студено.

Fight Club <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си