.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Пловдив

Домашни любиимци

Здравейте! Утре ще си купувам костенурки и искам да попитам с какво трябва да ги храня и колко често!!! Мисля да си взема две... И имам предвид за малки костенурки от зоо магазин Ако някой знае какво обичат или нещо от сорта да пише също! Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Питай в самия зоо магазин Би трябвало да ти кажат, че даже и храна да ти продадат
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Пловдив
    ... мхм .. и аз това си помислих, но все пак искам да питам някой, за да разбера повече

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз имах костенурка,малка и водна (предполгам,че за такива става въпрос) имай предвит,че ако е малка,не си мисли,че ще остане такава ! Стават доста големи,ще ти трябва почти коритце,за да я гледаш
    Храната принципно са едни скаритки мисля,че.Продават се в малки пакетчета и са по 50-60 стотинки.Има и гранулки,пак са в малки пакетчета.Имай предвит че са много лакоми
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Пловдив
    аха... много благодаря за информацията

Град
    Пловдив
    Хей! Ако някой знае още нещо за костенурките да пише! Скоро ще ви покажа акватерариума ми

Цитирай Първоначално написано от veska666
    Хей! Ако някой знае още нещо за костенурките да пише! Скоро ще ви покажа акватерариума ми
    Вземи си и игуани ! Много са доброжелюбни

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И аз искам игуана,но ако си взема майка ми ще откачи Само че не знаех че са дружелюбни
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    аз имам костенурка и я храня със всичко!! Буквално! Водна е и и давам топченца хляб, пастет, сирене, скариди, месо, абе... всичко
    aha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си