- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Домашни любиимци
Здравейте! Утре ще си купувам костенурки и искам да попитам с какво трябва да ги храня и колко често!!! Мисля да си взема две... И имам предвид за малки костенурки от зоо магазинАко някой знае какво обичат или нещо от сорта да пише също!
Благодаря предварително!
Питай в самия зоо магазинБи трябвало да ти кажат, че даже и храна да ти продадат
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
... мхм .. и аз това си помислих, но все пак искам да питам някой, за да разбера повече
![]()
![]()
Аз имах костенурка,малка и водна (предполгам,че за такива става въпрос) имай предвит,че ако е малка,не си мисли,че ще остане такава ! Стават доста големи,ще ти трябва почти коритце,за да я гледаш![]()
Храната принципно са едни скаритки мисля,че.Продават се в малки пакетчета и са по 50-60 стотинки.Има и гранулки,пак са в малки пакетчета.Имай предвит че са много лакоми![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Хей! Ако някой знае още нещо за костенурките да пише! Скоро ще ви покажа акватерариума ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вземи си и игуани ! Много са доброжелюбниПървоначално написано от veska666
![]()
И аз искам игуана,но ако си взема майка ми ще откачиСамо че не знаех че са дружелюбни
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
аз имам костенурка и я храня със всичко!! Буквално! Водна е и и давам топченца хляб, пастет, сирене, скариди, месо, абе... всичко
aha