- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Знам,че е табу ама...... Ескапел
Днес е трети ден от както изпих един ескапел.Нямаше и 10мин след гафа и го изпих,а до следващата ми менструация остават около 7-8 дена.Питам се дали изобщо хапчето е подействало или не????вече не знам какво да си мисля....Моля помогнете.....
С какво да ти помогнем? Изчакай седемте дни и ще разбереш. А пък това че не си мислила на време си е твой проблем.
I'm beautiful in my way....
Ами дано да е подействалоКазват , че е 95-98% надежно... това са си доста добри проценти
![]()
Винаги остава варианта за медицински аборт. Въобще не знам защо жените предпочитате да си е*ете мамата на организма с няк'ви хормонални бомби, което може да даде отражение за цял живот, вместо да изчакате и да действате с медицински аборт.
Е то второто пък е толкова полезно за организма, че просто не е верно....Първоначално написано от badsector
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Да ама и аборта не е толкова безопасен.Ако лекаря обърка може никога повече да нямаш деца.
Дано не говориш сериозно! Защото това е доста глупава постъпка...Първоначално написано от badsector
![]()
![]()
Не съм виновна аз,че презерватива се е скъсал....Не винаги и презервативите са надеждниПървоначално написано от daq96
Медицински, не вакуумен :
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Като прочетох т'ва за аборта и благодарих на господ, че не съм момиче![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
И все пак темата няма смисъл. Хубаво е че си мислила ама и да стискаме палци и да не стискаме то каквото е станало е станало.Първоначално написано от mirchee
А за това което е написал badsector по-голяма глупост не бях чувала.Освен че е по-вредно е и по-скъпо.
I'm beautiful in my way....
Е то е направено за абсолютно спешни случаи и се препоръчва да се използва максимум 2 пъти годишно.Това ,че 14-15 годишни (не визирам всички) си мислят,че е нещо като противозачатъчни си е техен проблем.
Единственият път,в който пих ескапел беше на 30-тата минута след акта.Никакви странични ефекти до следващата менструация - точно по ден. Но той моя организъм си е като по "часовник" . Очаквай - закъснение,леко зацапващо кървене преди това,виене на свят и т.н Могат да се получат и тия неща. Ние няма какво да ти кажем освен по-късничко ,ако не ти е дошло да си направиш тест. Успех.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ауе стига с тия аборти , тва е убийство и нищо повече , ест че по добре ескапел на време
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Ако МЦ ти е редовен, изобщо не е имало нужда да пиеш Ескапел. Ама така е, като правите секс, а нямате и грам култура.
badsector, това, което си написал, е нелегално. Няма регистриран медикамент в РБ, който да предизвиква аборт в ранен стадий.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!