.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Еlevation 2011

Еlevation 2011

Някой ще ходи ли на феста Elevation в Разлог

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    как ше пропусна Cypress, бе човек!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Много искам да отида,но още не е сигурно,май няма с кой А толкова искам да видя 30 seconds to mars !
    Ако има някой от Бургас,който ще ходи да пише.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Много искам да отида,но още не е сигурно,май няма с кой А толкова искам да видя 30 seconds to mars !
    охх и аз съм така, а как ми се ходии

Аз ще съм там! Не мога да пропусна 30STM!
    You me at six

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Lenny
    Като гледам май само ние сме така. Хората пари нямат да отида,ние компания....срамота.. Ся ми е смешно ама в деня на концерта ще има да рева,че не съм там..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от Lenny
    Като гледам май само ние сме така. Хората пари нямат да отида,ние компания....срамота.. Ся ми е смешно ама в деня на концерта ще има да рева,че не съм там..
    Оо на мен още от сега ми е гадно и ми иде да се разрева,а за тогава не ми се мисли. Лошото е, че приятел на баща ми щеше да ходи с дъщеря му и щях да ходя с тях обаче миналата седмица го видях и той като ми каза, че са се отказали направоо..

Нема кинти.Ще изпусна Cypress Hill.ЗАЩОООО ДЖИИИЗЪЪСС!?!?!!?!?!Толкова не е честно,че няма накъде В деня на концерта ще се сдухвам и ще рева.Или ще надуя Сайпръс и ще унищожавам имущество.NOT F*CKIN FAAIIR!!!

P.S.На тези,които ще ходят пожелавам незабравимо изкарване,тотално размазване ии много кеф!
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Sanguis
    Нема кинти.Ще изпусна Cypress Hill.ЗАЩОООО ДЖИИИЗЪЪСС!?!?!!?!?!Толкова не е честно,че няма накъде В деня на концерта ще се сдухвам и ще рева.Или ще надуя Сайпръс и ще унищожавам имущество.NOT F*CKIN FAAIIR!!!

P.S.На тези,които ще ходят пожелавам незабравимо изкарване,тотално размазване ии много кеф!
    за малко се разтревожих, че целия форум са изпедерастяли по ония марсианци...

има Jamiroquai, Gentleman, Morcheeba.. ама кой ли е чувал за тях, хахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си