- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Еlevation 2011
Някой ще ходи ли на феста Elevation в Разлог
Много искам да отида,но още не е сигурно,май няма с койА толкова искам да видя 30 seconds to mars !
Ако има някой от Бургас,който ще ходи да пише.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
охх и аз съм така, а как ми се ходииПървоначално написано от SlowDownBaby
Като гледам май само ние сме така.Първоначално написано от Lenny
Хората пари нямат да отида,ние компания....срамота..
Ся ми е смешно ама в деня на концерта ще има да рева,че не съм там..
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Оо на мен още от сега ми е гадно и ми иде да се разрева,а за тогава не ми се мисли. Лошото е, че приятел на баща ми щеше да ходи с дъщеря му и щях да ходя с тях обаче миналата седмица го видях и той като ми каза, че са се отказали направоо..Първоначално написано от SlowDownBaby
Нема кинти.Ще изпусна Cypress Hill.ЗАЩОООО ДЖИИИЗЪЪСС!?!?!!?!?!Толкова не е честно,че няма накъдеВ деня на концерта ще се сдухвам и ще рева.Или ще надуя Сайпръс и ще унищожавам имущество.NOT F*CKIN FAAIIR!!!
P.S.На тези,които ще ходят пожелавам незабравимо изкарване,тотално размазване ии много кеф!![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
за малко се разтревожих, че целия форум са изпедерастяли по ония марсианци...Първоначално написано от Sanguis
има Jamiroquai, Gentleman, Morcheeba.. ама кой ли е чувал за тях, хахах