- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво правите като слушате музика?
Някой си тропат с крак, други си бият главите , аз лично си се клатя в ритъма на музиката вие какво правите когато слушате любимата си музика
Като няма никой,направо си лудвам...ама буквално! Който ме види,ще ме помисли за бавен!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Ако имам някаква работа(чистене, учене, чета, чатя и пр.), си я върша нея и си тананикам, поклащам се в ритъм.![]()
А понякога просто седя и се наслаждавам на музиката, много често и танцувам.![]()
No need to ask
He's a smooth operator
зависи в какво настроение съм. Понякога тотално откачам, друг път само глвата, понякога крака, но се е случвало нищо да не правя![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
И аз такаПървоначално написано от ton
![]()
чистя или тренирамтя ме надъхва..моята музика
6б3З10
Тананикам си,пея си.. ама това като не съм сама,иначе
хаха
• Обичай,за да те обичат! •
Ами по принцип слушам виковете на съседите да намаля музиката.![]()
Правя се на световно известна звезда и надсвирвам китариста или надвиквам вокалиста на групата която слушам...Веднъж се заплетох в един кабел...и доста зле ми се отрази падането физически
Друг път просто спя...![]()
You me at six
пея си (въпреки, че не мога)
танцувам си, мятам си косата :Д
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
пея, скачам си из стаята....
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Зависи ми от настроението.Ако ми е весело скачам,пея и танцувам (въпреки че въобще не мога),а ако ми е кофти просто си лежа.
Зависи каква музика слушам.
Понякога просто лежа със завторени очи и сякаш душата ми се отделя от тялото. Друг път скачам, викам, пея..
А когато имам работа, музиката ми е просто като фон и не реагирам много на нея.
И спря да се върти за миг земята..
клатим си крачето![]()
На света може да има толкова много хора, но понякога човек се нуждае само от един.♥
Зависи от музиката, но ако съм сама просто пея и танцувам из цялата къщаИначе си пея тихичко, и се кефя
![]()
+1Първоначално написано от xoxi
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
и си пеяПървоначално написано от Valsie
![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Първоначално написано от Sunshin3
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
когато слушам музика, определено слушам музика![]()