За съжаление, както сама каза си непълнолетна и вашите решават дали да го задържиш, или не Но замисли се малко - ти си едва на 17, още не си завършила училище, съвсем млада си, да не кажа малка. Няма как да гледаш дете, като ти самата си още такова :/ Приятелят ти дори на 23-24, също е мн млад. Кой ще го гледа това дете? Той работи ли, може ли да ви издържа? Не става просто да си направите бебче и да го гледат после родителите ви. Защото в днешно време животът е супер скъп, детенце с егледа трудно, иска грижи, внимание, време, нерви и пари. От колко време сте заедно с момчето?
Според мен наистина по-доброто решение е да го махнеш, колкото и да не искаш. Просто не ти е времето сега, а ако си мислиш обратното и че двамата ще сте си заедно и ще бъде всичко цветя и рози - сори, ама няма такъв сценарий. В един момент ще ви дойде нанагорно и на двамата и може дори до раздяла да се стигне, тъй като не е било планирано, не сте били подготвени и т.н. Това е моето мнение и съвет.
И се предпазвайте стабилно ее, за да няма такива ситуации и сълзи после Аз съм против аборта по принцип, но дете на 17 е много рано.
Успех и ти стискам палци занапред