.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Ревност.

Повече от фен Аватара на dark_angel3

Ревност.

Здравейте всички. Без увъртания, ще премина към същината на проблема ми ;д. Заедно сме от 7 месеца, обичаме се много .. но.. Много съм ревнива, осъзнавам го и искам да променя това, но не се получава. Идват ми всякакви налудничави мисли как ми изневерява и т.н. С прости думи вкарвам се яко в параноята ;д Не знам как да спра или поне да намаля ревността до минимум. Всеки съвет ще ми бъде от полза, благодаря : )

Ревността донякъде е секси, но трябва да е в определени граници. Помисли дали ти е давал поводи да го ревнуваш или това е чисто и просто в главата ти. Ако сама си го втълпяваш се замисли, че щом е с теб значи си по-специална за него и още повече той е от дълго време с теб, което е достатъчно показателно, че с теб се чувства добре и няма нужда от други. За да се чувстваш по-добре ходете заедно на нови места, отидете на кино, за да гледате някой филм.. малко разнообразете, защото може би си мислиш, че си му омръзнала и затова би поискал да те смени. Успех!!

Имаше момент във връзката ни, когато ми даваше повод, но това беше в началото, оттогава не е. Знам, че 7 месеца не са малко и това е някакво доказателство, че иска мен, а не друга, но просто много мисля нещата, а и не се доверявам лесно, особено на мъже ;д Бих казала, че разнообразието си го има : ) Знам, че една такава ревност след време може да бъде пагубна за връзката, но си ми е някакъв страх и всячески се опитвам да спра да го ревнувам.
    Мерси : )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Познато ..

.. когато започнат да ми минават такива мисли просто си казвам, че дори и да тръгне да ми изневерява аз не мога да го спра нито със скандали, нито със сърдене или каквото и да е било .. + това си повтарям, че му имам доверие!! А и достатъчно нерви изхабявам за други неща, че да си позволя и за безпричинна ревност да ги хвърлям ..

Успокоявай се самичка, излизай с приятелки, разсейвай се .. вместо да мислиш лоши неща си спомни някой хубав момент с него .. (:

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    В момента направо откачих като ми каза,че ще излиза с едни негови приятели и още две момичета.Кво да се прави ревността винаги ще си е има,просто трябва наистина да опитаме да я намалим.А начин ? не знам .. разсейвай се с нещо както споменаха по-горе.Така или иначе не можем напълно да сме сигурни в някой,дори и да му имаме доверие.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не страдам от такива чувства. Ако му хрумне да го направи, това че съм му мрънкала като кречетало по 5 пъти на ден, няма да промени нещата. Пъъъълно доверие му имам. Ако някога все пак изневери, вероятно няма да изпитам точно ревност. По-скоро би ми станало мъчно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Пъъъълно доверие му имам.

По темата:Ревсността се появява във връзки,в които доверието липсва.

Супер фен
    Щом не ти дава поводи, но ти въпреки това ревнуваш, значи си яко неуверена в първо в себе си, а след това и в него. Мислиш, макар и подсъзнателно, че не му даваш това, което иска, че не си му достатъчна, че не си достойна за него.., и следователно той е склонен да си опита късмета другаде. Не мога да ти кажа как да спреш, те нещата са си вътре в теб.
    Сама знаеш, прекалената ревност не води до нищо добро. Виж, да се подразниш че някоя му се слага си е съвсем нормално. Но започнеш ли да губиш контрол, той рано или късно ще почувства, че го задушаваш и това ще сложи край на връзката ви. Както казаха и преди мен - и да го ревнуваш, и да не го ревнуваш, той ако е решил да прави нещо ще го направи, независимо колко му мрънкаш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

РЕВНОСТТА СИ Е ЗАГУБА НА НЕРВИ! АКО Е РЕШИЛ/А ДА ИЗНЕВЕРИ, ХОДИ ГО СПРИ!

Мерси на всички отзовали се : )

Супер фен Аватара на badsector
    Сложи му GPS модул на телефона, който да можеш да следиш непрекъснато. Мисля и вече всички оператори предлагат като екстра да може да се проследява даден номер. Поне ще го знаеш къде ходи.

Град
    Варна, моретоо :)
    Няма какво да променяш. Ревността е твое качество, ти си такъв човек... така го чувстваш. Просто бъди себе си. Не може всичко да е идеално.
    хЪх...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    С моето момче след 2 дни правим 7 месеца.. и аз съм много ревнива,той двойно повече.. и поради тази причина доверието не го има чак толкова,въпреки,че нито един от двама ни не е давал поводи за изневяра.. Дори аз понякога се чудя защо го ревнувам толкова,няма смисъл,за това време 100000000 пъти ми е доказал колко ме обича и че не го интересува друга.. просто ги игнорирва..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И ние сме от 7 месеца заедно,но и двамата се ревнуваме.Той ...не ми е давал особено поводи,но момичетата ,с които 'дружи' са пряко и преносно и всякак свързани с неговото минало(а може би и бъдеще)-бивши,такива,които са го/и го харесват и тн.Трудно е когато попадам на разговор или нещо,което ми казва 'той има минало с тази или тази'...Особено преди около час разбрах,че се е виждал с няква си там и даже са си споделяли за сексуалните им преживявания.Аз си викам ок,приятелка няква,а то кво се оказа-негова бивша...и дори не ми е казал. Някои хора ще кажат,че не е сметнал за нужно да ми казва,защото...може би за него не е важно,но за мен Е.
    Или пък...когато се запознах с една друга негова бивша,която е кажи речи от компанията му...абе мани.

ДА,ревнива съм,но не искам да му го показвам.По-скоро гледам да му го върна по някакъв начин като го накарам и той да изревнува.Може би това не е най-удачния вариант,но аз съм такъв човек,че не мога да си крия чувствата и те са много важни за мен.Не мога да се справя с тази ревност,просто гледам и аз както другите да се занимавам с нещо друго и да не мисля за това,не че ми се получава...

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Сложи му GPS модул на телефона, който да можеш да следиш непрекъснато. Мисля и вече всички оператори предлагат като екстра да може да се проследява даден номер. Поне ще го знаеш къде ходи.
    Добра идея. Обмислям го от известно време ;Д.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не мисли как да го следиш и проверяваш, а се замисли защо ревнуваш. Това не е ли ниска самооценка? Мислиш, че някоя е по-достойна от теб. Стига! Помисли по-добре над това какво той харесва в теб и защо е с теб и се опитай да го засилиш. Вярвай му, а не го притискай.

Мега фен Аватара на mynichka
    Според мен за да го ревнуваш не си сигурна в себе си- смяташ, че има по- добри и той ще ти изневери с тях.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на magita
    Оф я се успокойте бе, ако е решил да ти изневери с кво ще го спреш...
    най-малкото трябва да му имаш доверие...
    ето ти и малко от любимите ми мисли :
    Ревнува този който иска да е обичан.
    Ревността е слабост. Нима искаш да си слаб?

Най-сигурният начин за провокиране на изневяра е ревността!!!!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Sofia
    Опитай се да го промениш или поне да не бъдеш толкова ревнива,когато не ти дават поводи.Освен,че се измъчваш ти самата,друго не правиш.То това ревността си е болестно състояние.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Добра идея. Обмислям го от известно време ;Д.
    Ами да, то за да преодолееш ревността с даден човек, обикновено ти трябва да го засечеш няколко съмнителни пъти, че не те лъже и след това вече му имаш повече доверие Все пак е важно да не му показваш, че го ревнуваш.

Цитирай Първоначално написано от magita
    Оф я се успокойте бе, ако е решил да ти изневери с кво ще го спреш...
    най-малкото трябва да му имаш доверие...
    ето ти и малко от любимите ми мисли :
    Ревнува този който иска да е обичан.
    Ревността е слабост. Нима искаш да си слаб?

Най-сигурният начин за провокиране на изневяра е ревността!!!!
    1. Не ми офкай и не ми говори на ''бе'' : )( да запазим благия тон ) 2. Не съм казала, че мога да го спра, макар че това не е изключено, ако реши да го прави той губи.
    3. Имам му доверие, знам, че няма да го направи, наясно съм, че това си е в моята глава. Но пак имам страх, че някой ден може да се случи и това да промени всичко в отношенията ни.
    И точно с това искам да спра : да го мисля толкова и да не си казвам, че ако направи това или онова, аз мога да реагирам така и така. Искам да се оставим по течението на връзката ни, необезпокоявани от разни мрачни мисли.

Да му сложиш gps модул на телефона си е чиста параноя.
    Прегледай се.
    Няма да спазвам добрия тон. Т'ва не е реално о.0

И тря'а ти кажа, че ако много се съмняваш, всяко нещо ще възприемаш като заплаха и може дори да изкривяваш фактите под твойта параноична призма.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Да му сложиш gps модул на телефона си е чиста параноя.
    Прегледай се.
    Няма да спазвам добрия тон. Т'ва не е реално о.0

И тря'а ти кажа, че ако много се съмняваш, всяко нещо ще възприемаш като заплаха и може дори да изкривяваш фактите под твойта параноична призма.
    Учудвам се, че си приела думите ми насериозно ( за gpsa ) :Д. И може да се прегледам, имам наличие на психически отклонения ;Д.

Голям фен Аватара на MissBianka
    Абсолютно същата като теб съм ! При мен (освен че по природа съм си ужасно ревнива) в този случай се засилва ревността, защото и аз като теб се страхувам, че може да се случи нещо такова и да развали отношенията ни, точно защото съм много щастлива и не искам това да свършва.Опитай се да мислиш предимно за всички неща, които прави за да ти доказва любовта си и ги оценявай максимално.Радвай се на това което имаш и не разваляй нещата заради някаква параноя. Аз поне така се опитвам и ми се получава донякъде...

Пък и защо все ние жените трябва да се страхуваме че ТОЙ може да направи нещо за да ни нарани ????? Защо мъжете все са толкова уверени и спокойни? Нека и те се поизпотят малко

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Аз не съм намерила лек за тая болест още.
    Нещото, което помага е самочувствието. Да знаеш, че той трябва да е много глупав, за да си позволи да рискува ...теб. Ако знаеш това, когато и АКО ти изневери, ти ще знаеш, че си си губила времето просто, защото той дори не си струва.
    Но да ревнуваш .. неизбежно е, щом има силни чувства, то нормално е да искаш да го задържиш и да не искаш да го загубиш. Но не можеш да го сложиш в клетка.
    Колкото до него, не му говори за това. И не го подпитвай, кой с какво, кога. По-скоро това, което те притеснява, го обърни и използвай същите реплики, които теб те притесняват, но с него. Накарай го да ревнува. Да види какво е. Следващия път когато същите думи му се изплъзнат от устата, ще се сети за собствените си чувства при споменаването на това и ще разбере какво чувстваш без да си му казала нищо.
    Така се борави с мъжете, да си мислят, че сами са се сетили за нещо, докато ти си работила за тази мисъл доста време. :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си