.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Изчезна ми локалния диск Е .

Изтеглих някаква тъпа програма http://zamunda.net/details.php?id=34674 уж за да мога да увелича дисковото пространство на локален диск Ц понеже имам 20 гб неизползвани. Като тръгнах да пускам програмата ми даде грешка и не искаше да се стартира и я заебах после гледам а няма го локалния диск Е където имах над 200гб информация направо ще откача... някой знае ли как да го оправя ?

Еби му майката хептен се скапа като го пусна ми пише BOOTMGR is missing press ctrl+alt+delete to restart и само това не иска да тръгва ... ? Някакви идеи?
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

BOOTMGR is missing press ctrl+alt+delete to restart
    Некадърно е записан диска с Windows-а, който се опитваш да стартираш. Пробвай с друг Windows. А, иначе относно локалния диск E: дай снимки. По-точно такава снимка ни трябва:
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Супер фен Аватара на badsector
    Сам/а няма да се оправиш и по-добре да не пробваш, защото можеш съвсем да омажеш положението и да загубивш данните безвъзвратно. Занеси го в сервиз и ги предупреди, че трябва да ти извадят данните.

Супер фен
    Предполагам си се опитал от дял "E" да прехвърлиш на "C" ?
    Преди време и аз се бях занимавал с Partition Magic и стана нещо подобно. Пробвай с едно Live CD да видиш на какъв хал са ти дяловете или си вържи харда на друг компютър, но най-вероятно дяловете C и E са си заминали. (Поне при мен така беше станало и от тогава не я използвам, уж нямаше загуба на информация, ама друго стана...)

Още като си инсталирах Windows7 преди няколко месеца останаха 20 гб свободни който не са нито в Е нито в Ц и днес реших да ги сложа в Ц то понеже там ми останаха само 2 гб свободни и си помислих че тая програмка ще оправи нещата а тя само ме прееба жестоко...

Сега ще преинсталирам Windows-a да видим какво ще стане ..

Цитирай Първоначално написано от Kinghood
    BOOTMGR is missing press ctrl+alt+delete to restart
    Некадърно е записан диска с Windows-а, който се опитваш да стартираш. Пробвай с друг Windows. А, иначе относно локалния диск E: дай снимки. По-точно такава снимка ни трябва:
    не се опитвам да стартирам друг диск със уиндоус ....

Карай го в сервиз. Кажи им, какво искаш да ти запазят и си готов.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    ...Сега ще преинсталирам Windows-a да видим какво ще стане ..
    Скапана ти е файловата таблица на Е. Ако преинсталираш, ще го вижда като неизползвано място, но няма да го вижда като отделен дял, т.е. пак няма да ти реши проблема, а ако направиш някоя грешна с тъпка, ще се сбогуваш с информацията.
    За подобни действия с Уин 7 не ти трябва външна програма. Можеш да действаш директно от disk manager-a.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    ...Сега ще преинсталирам Windows-a да видим какво ще стане ..
    Скапана ти е файловата таблица на Е. Ако преинсталираш, ще го вижда като неизползвано място, но няма да го вижда като отделен дял, т.е. пак няма да ти реши проблема, а ако направиш някоя грешна с тъпка, ще се сбогуваш с информацията.
    За подобни действия с Уин 7 не ти трябва външна програма. Можеш да действаш директно от disk manager-a.
    мислиш ли че не пробвах с disk manager-а на Ц то само ми дава да го смалявам .. и затова реших да пробвам с някоя програма.

Напълно си прав сега го преинсталирах и наистина не ми го показа като дял, но от disk manager-a го оправих и сега го има и всичко си е там.

С една дума оправих се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си