- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Стресница :(
Здравейте! Днес ме болеше отляво устната и попитах мама.Тя каза, че е стресница.И започнах да го мажа с паста за зъби.Кажете ми така може ли да мине или друг начин , без лекарства , защото нямам възможност.Искам бабини рецепти.Чух , че чесънът помагал ? Моля ви помогнете ми , защото понеделник е рожденния ми ден и искам да съм добре. И като се замисля , май не съм имала друг път стресница.Не искам да изглеждам зле.Моля ви, помогнете!
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
ох какви са тея ретро термини,в кой век живеем,по описанието разбирам,че под стресницата имаш предвид нещо като херпес,щом не искаш мазила,най-добре продължаваш с паста за зъби,нослагаш повече,и го оставяш да изсъхне,после миеш и повтаряш,после миеш и потретваш,по-добър и по-бабешки метод от това няма булка,това е класиката при HHV-тата
По-добре иди на кожен да ти даде някое кремче, ще мине по-бързо
И на мен често ми излизат херпеси, обаче тия пасти, червила и ушна кал не ми помагат :S
MusicAddicted Нещо смешно?
xfakexsmilex 1во- не е сигурно дали е херпес, може да е екземаи 2ро- дори, ако е херпес изобщо не помага! пробвала съм
![]()
Ами не знам дали работи. До сега не ми се е налагало да го пробвам, ама рекламата е дооста обеждаваща![]()
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Всички реклами за убеждаващинали затова са направени.
Благодаря ви !
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii