Имам приятел от 3 месеца и мисля че е време да му пусна..Девствена съм и нямам опит , имам няколко въпроса към вас..Трябва ли да се подготвя за непонусима болка и трябва ли някаква подготовка.. сигурно съм смешна но мисля че тук има опитни хора които могат да ми дадат някой друг съвет..благодаря за отделеното време
Чак пък неописуема болка едва ли. Боли малко (главно от разширяването), но не е чак толкова страшно. Попринцип е индивидуално.
Ми... единствения съвет, който ми хрумва е да се отпуснеш хубаво и да си вземеш лубрикант за всеки случай - точно при първия път е от полза.
И с кондом, ясно?!
И гледай възбудата да е по-голяма...демек,нека да има малко игра от страна на партньора ти преди акта,а не направо да си почнете!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Не знам кой ги описва тия неща че е неустоима болка, че текат кофи с кръв и прочие. Споко бе мацки, момчето няма да ви коли Гледай да си максимално възбудена и навлажнена. Ако момчето има опит, ще знае как и какво да прави. И не назорвайте нещата, защото мама или тати щял да се върне от работа, все пак не забравяй че първият път се помни цял живот, а едва ли би искала да запомниш че някой те е хванал на калъп
Аз бих казала, че е много добре да си имаш лубрикант под ръка. Това е единственото, с което можеш да се подготвиш. И презерватив естествено, но мисля, че това ти е пределно ясно. А за болката индивидуално е, някои изобщо не ги боли, други като мене и след 3-я път 'умират' от болка. Ти сама ще усетиш нещата, на момента. Ако те боли вземете лубрикант, ако не, може и без него.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.