- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка...
Значи днес с мойта приятелка бяхме в нас на леглото и, аз си вкарах ръката под прашките и и започнах да и масажирам клитора, обаче по едно време реших да натисна малко повече и каза, че я боли, спрях и след малко пак повторих но пак каза, че я боли. От какво може да я боли така? Да не би защото сега е в цикъл?
напълно възможно е според мен![]()
Don't knock masturbation - it's sex with someone I love.
Искам да попитам и друго мислим да го направим в петък точно когато и свършва цикъла но обаче, аз се притеснявам да не стане така, че нещо да не и е свършил както трябва и да кървясъме и двамата, има ли такава опасност? Но когато и вчера и днес и масажирах клитора за по около 10-15 минути и нямаше никаква кръв?!?
А тя правила ли е секс преди, демек, девствена ли е или не?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тя пък е намерила, точно когато и свършва цикъла да си губи девствеността .. По-добре изчакайте, поне докато сте сигурни, че е свършил.. да не правите мизерии.
Ако окончателно й е свършил цикъла, няма как да прокърви.Първоначално написано от HackeD
Второ-боли, когато натискаш прекалено много клитора, дори и да не е в цикъл.
Трето, когато жената е възбудена, кървенето намалява ужасно много, за това е възможно да не е имало кръв, докато си я 'масажирал".
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Мерси за отгорите! Ще изчакаме да дойде петъка път ще видим какво ще се случи.![]()
![]()
Щом ще й е последен ден, няма никакъв шанс за нещо повече от съвсеееем лека червеникаво-кафеникава слуз.
Е изчакайте да й свърши де, ама тя щом е девствена явно кръв ще има...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами последния ден и е и не вярвам да и текне като чешма...![]()
МН Е ПЛИТКА \/
Смисъл и той не намира.Първоначално написано от HackeD
Клиторът е изпълнен с нервни окончания и с него трябва да се отнасяш изключително внимателно. Научи се да разпознаваш сигналите й, които тя самата ти дава с гърченето на тялото си. И пробвай първо с език да го разучиш.
Борянче , мн ги разбираш нещата беПървоначално написано от dream1707
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Българийо, майко юнашка!
Майка на мекяри и на сган просташка....
Вие от 3 дена ли сте заедно, че тя е девствена и толко немое дочакате да и свърши цикъла? Тя толкова ли ти е навита, че да не се сдържа.... УЖАСНО ПЛЕМЕ СТЕ ПУБЕРИТЕ!
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98