- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е най-шантавото нещо, което сте правили...?
Говоря, за неща от сорта:
- запалихме чина в училище
- тръгнахме на някъде с първия влак, който беше на гарата
и такива...
Ааами не знам. Напоследък яко ме бият хормоните и правя глупости наредТова за което се сещам в момента е как замерих една учителка с възглавницата от дивана в коридора на даскалото
Ама едва ли това е най-лудото нещо
EDIT: Вече мога да се похваля, че я уцелих с пластмаса от химикал![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
От дете не съм правила нещо много щуро,а как ми се искааа.![]()
Запалихме огън насред центъра и го обикаляхме с крясъци и танци... Но сега като се сетя за това осъзнавам, че съм бил много прост.![]()
You me at six
Ами откършихме едни крак на стола на даскалицата намокрихме седалката и сложихме цветето пред вратата та кат влезне да го ритне а и бехме обърнали чиновете и те така.После имаше оправи класната за 5 сек че иде директорката :ДДДДДД.
Вариант 2:Палихме батерии в стъклена чаша... поляти с газ за горене лакочистител спирт ракия и бензин...Са като се сета и се направо се фащам за главата колко сам бил тъп....
P.P Смотан кирлизатор много е неграмотен!
Като каза палихме батерии се сетих- преди доста време... сложих една батерия от gsm на дивана и върху нея една настолна лампа... като чашката на лампата покриваше плътно батерията...
Включих лампата с цел да заредя батерията... и отидох в другата стая... и познайте кво стана... само се чу
и то доста силно..
отивам аз гледам лампата в другия край на стаята, взвривена, а на дивана още седи кръгло черно петно...![]()
на село един път бях обрусила един петел с една сопа после с една приятелка без да искаме и заляхме кучето с домашно сладко :Д и после учихме зайците да летят: Качваме се на едно дърво и ги мятамеи така...като ни видяха бой .. ;х ;ддд
Женско съм
Ооо много неща..онзи ден даскалката е пред нас и аз викам на една приятелка кучкоо какво правишш..и даскалката помисли,че го казах на нея и ме изгледа супер странно![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
^Ехааааааа
ПТ. Не мога да се сетя в момента!
омг .. мноо работи![]()
Като бях ученик:
Де да се сещах за всички, нооо
се ташаках с даскалката по история, а тя си помисли, че я зарибявам 0.о
(на около 60 е)![]()
Влизах си в стайте където се провеждат часове най-редовно и проваляхме с още 1 авер занятията на даскалите
Обръщахме коли (главно трабанчета, ама после ги връщахме по местата им
Супер много са ...
От както съм студент, щяха да ме гонят от общежитието заради 2 седмичен нон-стоп купон, всички бяха вдигнали ръце от мен и моя съквартирант ;] а тогава таман бях се нанесал
В стаята всяка вечер купончета 8-12 човека се събирахме :Д
>> Ааа да си призная честно аз успях до 11стия ден
Голям го ядохме тогава
Разбивал съм врати, гардероби ...
Абе страшна работа, хахах много работи са, как да се сетя за всички![]()
еми аз съм правил много щури неща (с други думи свинщини), но не смятам, че трябва да ги използвам, за да се издигам в очите на някой, защото е жалко.![]()
+1Първоначално написано от iLovePussyJuice
\
/
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
напих се като бях 8ми клас.. това е щуро, имайки предвид възрастта ми - все пак не е нормално дребни чавенца да пукат като свине... вземете си поука, гниди малки!
Регистрирах се в тийнпроблем
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
добър отговор.. много добър!Първоначално написано от Chacho
![]()
Като бях 8-9 клас, бях яла шоколад на даскало и реших да си сложа фолиото на зъбите. Дето е едно такова сребърно и да се правя на циганка. Реших и в тролея така да се прибирам. Приятелката, с която бях, умря от срам, особено когато срещнахме едни познати.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Като го каза - във втори клас някъде точно 1 ден след нова година (може и точно на нова година да е било) имаше почти цяла бутилка шампанско, а бях жаден. Мислех, че от това не може да се напие човек и го пиех като сокче. После нещо ме заболя главата и тръгнах да меря коридора до майка ми, която ми каза, че съм се напил. :d Но го направих несъзнателно и не повтарям! Вече 4 години оттогава дори по празниците не пия.Първоначално написано от Tempest
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
+Първоначално написано от nessparty
Брях,брях
1 клас, първи час по музика.
преди това една моя приятелка ме беше научила на една песничка за някакво магаренце...не ми се мисли за какво е ставало дума, но бях много незнаеща по отношение наиминованията на мъжките полови органи.
Госпожата по музика - айде сега кой ще пее песничка.
Вдигам ръка излизам на подиума и целия клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А госпожата ме изгони и ме гледаше като червей...![]()
Години по-късно разбрах, че е ставало дума за едно магаренце, дето си е заклещило мъжкия полов оргав в някаква дървена цепеница до една рекичка.![]()