.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ненормално и тъпо е, но ... :(

Имам чувството, че никога няма да намеря момчето за мен ...
    Ако трябва да бъда максимално искрена ... имала съм само един приятел до сега и беше за 1 ден... Започвам и да се комплексирам вече ... ;s Съвети?
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Мега фен Аватара на Hilary_
    За всичко си има време .. за къде бързаш?

Град
    Провинцията
    Хаха, живота е пред теб, разбирам да се комплексираш на 40 години без приятел...

Супер фен Аватара на badsector
    Ти си точно в тази възраст, в която се развиваш най-бурно. Затова се постарай да правиш положителни неща за себе си - спортувай, учи... Прави каквото трябва и гаджетата сами ще дойдат.

Повече от фен
    Хахаха спокойно и аз сам на 15 и съм имал само 2 несериозни връзки колкото и тъпо да звучи все някога ще се намерят половинките

Град
    Варна, моретоо :)
    Пий боза... всичко идва в най-неочаквания момент.
    хЪх...

Да не ти пука : ) само ще се нареди.
    Но най-тъпи са хората,които не оценяват какво имат до себе си и рано или късно ще го изгубят : )
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А каква беше причината да скъсате още първия ден ? В смисъл той ли беше проблема или ти ?
    Както и да е..
    "За всеки влак си има пътник" - недей да си създаваш излишни комплекси.. Живей си живота.. Забавлявай се.. Учи,излизай с приятели.. Времето и за гаджета ще ти дойде.. Просто бъди търпелива.. Пък и нали знаеш: "Всичко се случва,когато най-малко ги очакваш" (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на magita
    Аууу споко бе жено... не ти трябват, чакаш и това е когато дойде тогава! Колкото по-късно дойде ще ти е по-хубаво
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на ccdesigns
    И аз така мислех, в момента съм на 13 и не ми пука особено вече - свикнах с това, че не съм желан от момичетата, а и в тази област съм много свит и срамежлив, може би и това е проблем. Споко - за всеки влак си има пътници, както казаха
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Последната една година такива неща видях , че разбрах , че наистина за всеки влак си има пътници!

БУКВАЛНО ТИ ГОВОРЯ! Няма значение , как си , все ,ще се намери някой, дори и да не го търсиш... Любовта или живота както искате го наричаите сама , ще ви срещне , запознае и възвлюби...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си