- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ненормално и тъпо е, но ... :(
Имам чувството, че никога няма да намеря момчето за мен ...
Ако трябва да бъда максимално искрена ... имала съм само един приятел до сега и беше за 1 ден... Започвам и да се комплексирам вече ... ;s Съвети?
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
За всичко си има време .. за къде бързаш?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти си точно в тази възраст, в която се развиваш най-бурно. Затова се постарай да правиш положителни неща за себе си - спортувай, учи... Прави каквото трябва и гаджетата сами ще дойдат.
Хахаха спокойно и аз сам на 15 и съм имал само 2 несериозни връзкиколкото и тъпо да звучи все някога ще се намерят половинките
![]()
Пий боза... всичко идва в най-неочаквания момент.
хЪх...
Да не ти пука : ) само ще се нареди.
Но най-тъпи са хората,които не оценяват какво имат до себе си и рано или късно ще го изгубят : )
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А каква беше причината да скъсате още първия ден ? В смисъл той ли беше проблема или ти ?
Както и да е..
"За всеки влак си има пътник" - недей да си създаваш излишни комплекси.. Живей си живота.. Забавлявай се.. Учи,излизай с приятели.. Времето и за гаджета ще ти дойде.. Просто бъди търпелива.. Пък и нали знаеш: "Всичко се случва,когато най-малко ги очакваш" (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аууу споко бе жено... не ти трябват, чакаш и това е когато дойде тогава! Колкото по-късно дойде ще ти е по-хубаво
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
И аз така мислех, в момента съм на 13 и не ми пука особено вече - свикнах с това, че не съм желан от момичетата, а и в тази област съм много свит и срамежлив, може би и това е проблем. Споко - за всеки влак си има пътници, както казаха![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Последната една година такива неща видях , че разбрах , че наистина за всеки влак си има пътници!
БУКВАЛНО ТИ ГОВОРЯ! Няма значение , как си , все ,ще се намери някой, дори и да не го търсиш... Любовта или живота както искате го наричаите сама , ще ви срещне , запознае и възвлюби...![]()