Цитирай Първоначално написано от sherminator
Оффф направо ми писна от тая любов на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
Ето затова.
По най-просташкия (Нищо лично, просто мнение) начин изразяваш това.
Да ти върже момиче не е всичко, "Love can't be forced". Така че, стига си се обяснявал, стани от компа и ходи и общувай с хора. Точно това ми напомни на един от квартала....
Пробва се със всички момичета от квартала, и щом му връзваха, той се кефеше и ги заебаваше, сякаш вече са си негови. Много е жалък.
Въпроса е да търсиш любовта, а не просто да ти върже.....