.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: защо!?!?!?

Град
    Русе

защо!?!?!?

Оффф направо ми писна от тая любов на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
    аз съм такъв какъвто съм :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    преди 4 години....

Not sure if trolling or just stupid
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    преди 4 години....

Not sure if trolling or just stupid
    I am sure it is trolling!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Недей тегли майна на нищо и на никого!Нещата не стават толкова просто!И не всичко се свежда до външен вид, макар че има водеща роля!От много важно значение е и характера и околното мнение за тебе!Може от там много момичета да имат предразсъдъци за тебе!Може да им лазиш и по нервите на някой и от там да тръгва всичко, защото един 14 годишен вижда света, като черно бял телевизор, които с времето започва да придобива и други цветове!?! Мисълта ми е такава, че няма нужда да се притесняваш по този въпрос само и само, защото другите били обвързани и ти се комплексираш от това, защото ти го забиват този факт в лицето!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Казанлък

Re: защо!?!?!?

Цитирай Първоначално написано от sherminator
    Оффф направо ми писна от тая любов на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....

брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам комп и не ме е*е хич не тегли майни на всичко и всичке шот и на тебе могат да ти теглят.Всичко ше се опрай просто не тря ти пука дали имаш или не.Пък нали знайш че кат си имаш приятелка може само на нея дя и бараш циците пък кат няяш можеш на всечки
    And Justice For All

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Защото си тъп, защото си малък, защото искаш момичетата да ти "връзват".. да изреждам ли още ?

П.П. това с "преди 4 години" ме уби просто
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    IseeDEADbodies, agree.

Пък и най- жалкото нещо е да ти се натяга някакъв льоло, дето не знае дали му се пикае, или му се е*е. Досадно е. Пък ако е и кофти в лице, лафът е "Съжалявам, в момента не искам връзка" и "Нека си останем само приятели".

Последната ми връзка беше преди 4 години...

А с последната ти връзка "преди 4 години" какво стана? Целувахте се по бузките и на теб ти омръзна ли?

Град
    Русе
    ми не ама тка като гледам повечето от вас се лигавят. Вие сте бахтиии некадърните.Само гледате да се излигавите с хората!!! Вместо да напишете нещо умно...оффф незнам кво да кажа.Писнало ми е от лигльовци ! Поне ,,скицата" написа квот тряяя! Явно човек тряя да разчита само на себе си
    аз съм такъв какъвто съм :P

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ми не ама тка като гледам повечето от вас се лигавят. Вие сте бахтиии некадърните.Само гледате да се излигавите с хората!!! Вместо да напишете нещо умно...оффф незнам кво да кажа.Писнало ми е от лигльовци ! Поне ,,скицата" написа квот тряяя! Явно човек тряя да разчита само на себе си
    Съжелявам, ако на хората им е трудно да са сериозни с човек, който определя като "връзка" отношенията си с момиче, когато е бил на 10.

И според мен е трол...

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Защото си тъп, защото си малък, защото искаш момичетата да ти "връзват".. да изреждам ли още ?

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на pressiana

Цитирай Първоначално написано от Hypocrisy72
    брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам комп и не ме е*е хич

Аз нямам думи ...

Град
    Пловдив
    серизона връзка,когато си бил на 10 досега...................................... .................................................. ..................................ОМГ !
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Казанлък

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Hypocrisy72
    брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам комп и не ме е*е хич

Аз нямам думи ...

хах че верно си е бе може си болен ма кат има комп пред тебе просто забравяш всичко поне при мен е така
    And Justice For All

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Значи... Последната ти връзка беше, когато беше на 10 ?
    Сори, човек, обаче то с бързане не става. Кефи се на ергентството - повечето момчета го правят. Защо искаш да се обвържеш с една - остави си свободно полето за изява. Така на партита винаги е по-забавно
    А, питаш, що не ти връзват ли? Ето ти и отговора - много се натягаш, а мацките не обичат някой да им дава зор.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    След още 4 години ще срещнеш великата любов споко
    "You were deceived"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми