.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на ccdesigns

Коремни плочки

Бих искал да направя малко коремни плочки. Бихте ли ми казали упражнения, с които ще мога да напрягам главно мускулите на коерма и гърдите, а също трябва първо да сваля малко килограми (което е трудна задача за мен, явно имам бавен метаболизам (или както се водеше )), за това каране на колело доста често и може би малко тичане ще помогнат ли за свалянето на килограмите. Сега започнах да раста много, защото влязох в пубертета и свалих над 5 килограма за малко време, а преди това ми беше много трудно!

Та да обобщим Питам дали с тичане и много често каране на колело ще мога да сваля килограми и какви упражнения (и някаква програма) да ми препоръчате, с които да направя коремни плочки Благодаря предварително.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Пловдив :)))))
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...161306&start=0
    темата беше мааалко по-долу,можеше да си направиш труда да погледнеш

Погледах я, но нещо не можах да разбера. От прочетеното разбрах, че с МНОГО коремни преси и тичане се правят плочки, направих темата, за да съм сигурен какво точно трябва да правя

Мега фен Аватара на Chacho
    То има доста такива теми, не само тази, която galet0 ти е дала.

Кардио+коремни+хранителен режим, това е рецептата. Плочки всеки има, но често са скрити под мазнини. Като изгориш слоя над тях, ще се покажат.

Поразрови се още, наистина са много темите по този въпрос.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ахам, благодаря Може ли само да ми разнясниш какво точно имаш предвид под кардио

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Например тичане. Има много такива теми.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си