- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да повярвам какво направих
Всичко започна преди година. Харесвах едно момиче, но тогава тя се хвана с един мой фр.След това те скъсаха и след седмица, две станахме гаджета, но за съжаление това не продължи дълго(2-3 седмици). Та минаха няколко месеца и почнахме пак да си пишем. Няколко пъти я бях питал да излезем, но или не отговаряше, или казваше "може", а после започваше с някакви фалшиви претенции, а аз знам, че не е толкова претенциозна. В неделя беше депресирана и не казваше какво и има. Вчера ми каза, че е скъсала с гаджето си, за което не бях и чувал. Тя каза, че не искала да свърши така и аз, не знам и аз защо го направих, но и казах да му звънне и да излезат пак и да се сдобрят. Тя реши да му звънне днес, но като я питах не беше му звъннала и каза, че може и да не му звъни. Ако някой може да ми каже съвет да сме заедно пак, ще съм му много благодарен и аз не мога да престана да мисля за нея всеки ден откакто скъсахме. Все още я харесвам и както винаги някой ще пита на колко съм, така че отговора е 15.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Брат,ако тръгнете нищо няма да е както преди : ) в този случай вие събирате късове от това,което сте вие,но няма да се съберете напълно.
Няма смисъл брат единственото нещо,което ще ти каже е,че е объркана!Можем да се хванем на бас,че това ще каже !
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Абе не че нещо, но щом всеки път те реже за излизания, може би тя НЕ ИСКА да сте заедно...замисли ли се над тази част?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ае принципно, ако й оставиш малко време, в което обаче да продължавате да се виждате понякога, може и след време да те огрее. Може да се превърнеш и в нейн добър приятел и да не иска нищо сексуално от теб, а ти да продължаваш да искаш и така ще ти е кофти. А тъй като си на 15, най-добре я пиши causa perduta и действай напред.
Няма по-точен коментар,брат.Първоначално написано от AnzaRe
Щом не иска да звъни на бившия й може би има шанс за вас. Не се отказвай. Щом я обичаш бори се за нея. Момичетата обичат да знаят, че някой си мисли за тях. Кажи и го. Признай и чувствата си. Може би те е режела, защото е била с друг и се е опитвала да те забрави? Може би наистина и тя те харесва, но я е страх да не те загуби отново? Не я познавам и не мога да ти кажа точно какво си мисли. Но помисли върху всички коментари по темата и накрая действай. Ако ти откаже я питай защо и нека не те лъже. Поне да знаеш дали наистина те харесва или не. И помни: Не се свършва света заради едно момиче. Аз съм момиче, но това наистина е така. Както не се свършва света и за едно момче. Действай смело и бъди директен, това е моят съвет. :) Успех :)