Васе, виж сега. Аз знам, че се заплаща, не съм някакъв кретен или пещерняк, това е елементарно.

След като съм отишъл да проверя каква ми е сметката, за да я платя и да нямам задължения към тази фирма, а фирмата ми е отказала да приеме заплащането, което съм искал да направя, поради факта, че не знаят каква ми е сметката/фактурата си е техен проблем, а не мой.

Щом те ме връщат 4 последователни месеца, без да знам какви са ми сметките, значи говоря на промоция или нещо такова, то май така се получава... Аз нямам зор да си плащам сметката и да печеля от цялата тази работа, това е тяхно задължение. Мен не ме интересува дали са имали проблеми или да са си правили оргии. Все едно ми е.

В момента нямам никакви пари и няма да давам никакви пари. Нито ще им плащам, нито ще им отговарям, нито ще ходя на дело, нито в съда, нито никъде. Не ми дреме.

Нямам никаква стока, имущество или каквото и да е, което да се води на мое име. Бих им платил, ако започна да сера пари, даже те ще са първите, които ще посетя... Но всеки път поглеждам в супника и оставам с впечатлението, че няма голяма промяна...

Всъщност аз съм решил какво да направя, просто ми се искаше да знам дали този проблем го има и при останалите.