- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Случвало ли ви се е да попаднете на стари снимки (примерно от фб) ,на които да видите гаджето си с някоя негова бивша и дори и да знаете,че е било отдавна и тн ,да ви се иска сякаш да ви се отдаде момент ,в който да и покажете,че сте повече от нея(колкото и нескромно да звучи).Просто чисто женски...да има няква ситуация,в която да изпъкнете ,а тя да остане с пръст в уста.
Напоследък започнах да се запознавам повечко с неговите приятели и в профилите на някои от тях виждам албуми от преди година ии...така попаднах на снимки с една негова бивша(с която се запознах между др наскоро случайно) и подозирам,че има и една друга,с която е бил(която е от старото ми даскало) ,но не ми е казал,че са гаджета.
Да, но всичко е моментно, и не трябва да е така.
Яд ме е на себе си, когато го почувствам това и всеки път се питам мамка му, толкова ли ми е скучен живота, че се ядосвам на няква си пръхла на някъв си бивш олигофрен.
Знаеш ли, осъзнаваш ли шибания факт? Фактът, че както и каквото да показваме пред нея, за колкото и по-вървежни, готини и по-стока да се имаме от нея, ако ще и най-големия боклук да е - той си я е избрал, той е с нея в момента, те са щастливите заедно, а ние седим пред шибания фейсбук и се дразним и аз не знам на какво. Дано се отърсим от тези чувства по-скоро и си ценим важните и стойностни неща, които си ни вълнуват. ...........
А как може да си сигурна, че си нещо повече от нея? Изобщо как се определя кой човек е повече от друг?Първоначално написано от SuNsEt
Да кажем ,че новото винаги е по-добро от старото.
Но не можеш да ме разбереш,защото си момче.
Тъпото е т'ва, че ако е ходил с някаква грозна си казваме ужас дали и аз не съм същата..
а ако е ходил с някое симпатично момиче се питаме дали не си мисли за нея често..
Аз съм имала такива моменти да гледам снимки и да се чудя :Д
Но ти не мислиш ли че точно бившите гледат твоите снимки по-честичко и ги е яд, и те със сигурност имат причина да мислят че си по-добра от тях щом е избрал теб.![]()
Защо ти е да й показваш, че си повече от нея? Дори не си сигурна в това, нищо лично. Не ти ли е достатъчен фактът, че в момента е с теб? Както и да изглежда бившата му, каквато и да е била по характер, не мисля, че си заслужава да се сравняваш с нея. Едно че сама поставяш покритието на собственото си самочувствие под въпрос и второ- не знаеш кога ще се озовеш на нейно място. Все пак няма да си вечно с приятеля си.
Пък и в крайна сметка, какво значение има с кого и кога е бил гадже? Защо ти е да знаеш? Не е нужно. Живей си живота и не се обременявай. Ако има нещо, с което я превъзхождаш, ще узнаеш от приятеля си, но за тая цел не са нужни нагласени обстоятелства и прикрити съревнования.
Дано когато порастнеш осъзнаеш каква глупост си написалаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Ами ако тя го е зарязала? Ами ако тя е имала хубави черти в характера, които ти нямаш, той съжалява за това и реши да се върне при нея заради тях?Първоначално написано от Sladyranna
Това не е вярно. Ми ако тебе те смени някоя повлекана, и друг й каже "Споко бе, ти си новата, значи със сигурност си нещо по-добро от старата, нали все пак са се разделили"...я се замисли.Първоначално написано от SuNsEt
Не можеш да си сигурна, че ти си по-добра от нея. На всяка жена й се иска да е това истината, но не е задължително правило.
Вместо да се занимаваш с глупости, завист и ревност-обичай си гаджето и се радвай на факта, че е с теб, а не с друга.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Е аз като съм момиче,въобще не съм съгласна.Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
Бе, и аз не съм съгласна, че непременно новото е по-доброто, но коя жена ще признае, че бившата е 'повече' от нея?
Глупаво е човек да се дразни от снимки, макар че и аз признавам, че ми е било криво като съм виждала снимки на бившата му жена, с която е живял. Не знам само защо търсиш повод да изпъкваш пред нея, все пак той е с теб, това не ти ли е достатъчно?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Просто се ядосах,защото ми е говорил няколко пъти за нея,дори била от старото ми даскало(което е в моя квартал) ...споделяли са си някви неща...и вчера вечерта попаднах на някви нейни стари коментари във фб,които ясно показват,че са ходели.Бях го подпитала абе коя е... П. ,обаче забравих как и беше фамилията и той сякаш си премълча нещо.Знам,че ме обича,но след като сам е казвал 'искам вс да си казваме' -е скрил това.
Разбира се, че ми се е случвало. Даже си мисля че на жените ни е вродено това нещо, защото съм забелязала, че почти всички познати и приятелки реагират по същия начин и правят същите неща. В такива моменти започвам да се ядосвам на себе си и най-вече на това желание да изпъквам пред бившата. Така един вид несъзнателно се поставям наравно с нея и се опитвам да се състезавам, а това е глупаво, поне за мен. Не мога да твърдя, че новото винаги е по-добро, но принципно не обичам да се подценявам. Знам че си имам недостатъци като всеки нормален човек, но това не значи, че при всяка появила се подобна ситуация, си казвам, че тя е по-добра или по-хубава, или по-нещо си от мен.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Гад мръсен! Как може да скрие от теб как се е напивал с бившата, после са се прибирали у тях и са правели див и необуздан, животински секс по всички възможни мебели и всички възможни дупки... Не го е срамПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Първоначално написано от badsector
![]()
![]()
Сега един сериозен въпрос. Що женската част сте толкова наивни като стане дума за любов?
Welcome to the Jungle...
Може би защото обичаме?
Обичате да сте мазохистки, да ви нараняват и после да се самосъжалявате. Така все едно приемате, че допуснатите грешки не са ваши и един вид се освобождавате от отговорността в живота. Отделно се чувствате като мъченици, което пък ви извисява в собствените очи и ви дава самочувствие...
Дори аз не бих могъл да го кажа по-добре. Айде сега колежките вместо да ни хранят, да се замислят над тея редове и това колко пъти са допускали подобна грешка. Нали уж сме умни хора.Първоначално написано от badsector
![]()
Welcome to the Jungle...