.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Въпрос към момичетата

Случвало ли ви се е да попаднете на стари снимки (примерно от фб) ,на които да видите гаджето си с някоя негова бивша и дори и да знаете,че е било отдавна и тн ,да ви се иска сякаш да ви се отдаде момент ,в който да и покажете,че сте повече от нея(колкото и нескромно да звучи).Просто чисто женски...да има няква ситуация,в която да изпъкнете ,а тя да остане с пръст в уста.

Напоследък започнах да се запознавам повечко с неговите приятели и в профилите на някои от тях виждам албуми от преди година ии...така попаднах на снимки с една негова бивша(с която се запознах между др наскоро случайно) и подозирам,че има и една друга,с която е бил(която е от старото ми даскало) ,но не ми е казал,че са гаджета.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да, но всичко е моментно, и не трябва да е така.
    Яд ме е на себе си, когато го почувствам това и всеки път се питам мамка му, толкова ли ми е скучен живота, че се ядосвам на няква си пръхла на някъв си бивш олигофрен.

Знаеш ли, осъзнаваш ли шибания факт? Фактът, че както и каквото да показваме пред нея, за колкото и по-вървежни, готини и по-стока да се имаме от нея, ако ще и най-големия боклук да е - той си я е избрал, той е с нея в момента, те са щастливите заедно, а ние седим пред шибания фейсбук и се дразним и аз не знам на какво. Дано се отърсим от тези чувства по-скоро и си ценим важните и стойностни неща, които си ни вълнуват. ...........

Супер фен Аватара на badsector

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ...да и покажете,че сте повече от нея...
    А как може да си сигурна, че си нещо повече от нея? Изобщо как се определя кой човек е повече от друг?

Град
    Да кажем ,че новото винаги е по-добро от старото.

Но не можеш да ме разбереш,защото си момче.

Град
    В сърцето му!
    Тъпото е т'ва, че ако е ходил с някаква грозна си казваме ужас дали и аз не съм същата..
    а ако е ходил с някое симпатично момиче се питаме дали не си мисли за нея често..

Аз съм имала такива моменти да гледам снимки и да се чудя :Д

Но ти не мислиш ли че точно бившите гледат твоите снимки по-честичко и ги е яд, и те със сигурност имат причина да мислят че си по-добра от тях щом е избрал теб.

Защо ти е да й показваш, че си повече от нея? Дори не си сигурна в това, нищо лично. Не ти ли е достатъчен фактът, че в момента е с теб? Както и да изглежда бившата му, каквато и да е била по характер, не мисля, че си заслужава да се сравняваш с нея. Едно че сама поставяш покритието на собственото си самочувствие под въпрос и второ- не знаеш кога ще се озовеш на нейно място. Все пак няма да си вечно с приятеля си.
    Пък и в крайна сметка, какво значение има с кого и кога е бил гадже? Защо ти е да знаеш? Не е нужно. Живей си живота и не се обременявай. Ако има нещо, с което я превъзхождаш, ще узнаеш от приятеля си, но за тая цел не са нужни нагласени обстоятелства и прикрити съревнования.

Дано когато порастнеш осъзнаеш каква глупост си написала
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    ...със сигурност имат причина да мислят че си по-добра от тях щом е избрал теб.
    Ами ако тя го е зарязала? Ами ако тя е имала хубави черти в характера, които ти нямаш, той съжалява за това и реши да се върне при нея заради тях?

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Това не е вярно. Ми ако тебе те смени някоя повлекана, и друг й каже "Споко бе, ти си новата, значи със сигурност си нещо по-добро от старата, нали все пак са се разделили"...я се замисли.
    Не можеш да си сигурна, че ти си по-добра от нея. На всяка жена й се иска да е това истината, но не е задължително правило.
    Вместо да се занимаваш с глупости, завист и ревност-обичай си гаджето и се радвай на факта, че е с теб, а не с друга.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88

Е аз като съм момиче,въобще не съм съгласна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бе, и аз не съм съгласна, че непременно новото е по-доброто, но коя жена ще признае, че бившата е 'повече' от нея?
    Глупаво е човек да се дразни от снимки, макар че и аз признавам, че ми е било криво като съм виждала снимки на бившата му жена, с която е живял. Не знам само защо търсиш повод да изпъкваш пред нея, все пак той е с теб, това не ти ли е достатъчно?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Просто се ядосах,защото ми е говорил няколко пъти за нея,дори била от старото ми даскало(което е в моя квартал) ...споделяли са си някви неща...и вчера вечерта попаднах на някви нейни стари коментари във фб,които ясно показват,че са ходели.Бях го подпитала абе коя е... П. ,обаче забравих как и беше фамилията и той сякаш си премълча нещо.Знам,че ме обича,но след като сам е казвал 'искам вс да си казваме' -е скрил това.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Да и според мен е съвсем нормално.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Разбира се, че ми се е случвало. Даже си мисля че на жените ни е вродено това нещо, защото съм забелязала, че почти всички познати и приятелки реагират по същия начин и правят същите неща. В такива моменти започвам да се ядосвам на себе си и най-вече на това желание да изпъквам пред бившата. Така един вид несъзнателно се поставям наравно с нея и се опитвам да се състезавам, а това е глупаво, поне за мен. Не мога да твърдя, че новото винаги е по-добро, но принципно не обичам да се подценявам. Знам че си имам недостатъци като всеки нормален човек, но това не значи, че при всяка появила се подобна ситуация, си казвам, че тя е по-добра или по-хубава, или по-нещо си от мен.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

...-е скрил това.
    Гад мръсен! Как може да скрие от теб как се е напивал с бившата, после са се прибирали у тях и са правели див и необуздан, животински секс по всички възможни мебели и всички възможни дупки... Не го е срам

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...-е скрил това.
    Гад мръсен! Как може да скрие от теб как се е напивал с бившата, после са се прибирали у тях и са правели див и необуздан, животински секс по всички възможни мебели и всички възможни дупки... Не го е срам

Сега един сериозен въпрос. Що женската част сте толкова наивни като стане дума за любов?
    Welcome to the Jungle...

Град
    Може би защото обичаме?

Обичате да сте мазохистки, да ви нараняват и после да се самосъжалявате. Така все едно приемате, че допуснатите грешки не са ваши и един вид се освобождавате от отговорността в живота. Отделно се чувствате като мъченици, което пък ви извисява в собствените очи и ви дава самочувствие...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Обичате да сте мазохистки, да ви нараняват и после да се самосъжалявате. Така все едно приемате, че допуснатите грешки не са ваши и един вид се освобождавате от отговорността в живота. Отделно се чувствате като мъченици, което пък ви извисява в собствените очи и ви дава самочувствие...
    Дори аз не бих могъл да го кажа по-добре. Айде сега колежките вместо да ни хранят, да се замислят над тея редове и това колко пъти са допускали подобна грешка. Нали уж сме умни хора.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си