.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

как да разбера че тя ме харесва?

има едно момиче от класа което много ми харесва хвърля ми погледи често(още от както се видяхме за пръв път), колкото е по близо до мен толкова по срамежлива е, закача ме (удря ме леко по рамото по някога и главата :Д:Д), но в същото време се сякаш ме отбягва стреми се да е далеч от мен, но когато е далеч пак ме гледа стремейки се обаче аз да не я видя, понякога ми задава безмислени въпроси ииии незнам много съм объркан

Грешен раздел
    GregoryHouse

Говорете си често, споделяйте си... поне стигнете до фаза "приятели". След това я питай или я накарай някак си да ти каже мнението си за теб и какво иска тя всъщност - приятелство или нещо повече.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Голям фен Аватара на xinfamous
    предложи й да й оставиш.
    Can It All Be So Simple ?

Бъди мил с нея, говори й , покани я на кафе или разходка и ще разбереш какво мисли за теб, но щом ти хвърля погледи изпитва нещо към теб.

благодаря за съветите дотук \/ \/

Щом те гледа значи има нещо!! Говори с нея. Задавай и някакви въпроси.. пиши и по скайп .. Завързвай някаква тема с неяя ! Започни леки зарибявки па да видим какво ще стане ! После я покани да излезете.. Кани я във вас .. Питай я нещо за нея.. Какво обича и такива неща! Абе общо взето опитай се да се сближите и след това и предложи.. Успехх!!

Град
    Пловдив
    на колко си години първо?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче