.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

характерът

Охх хора много съм ''саднат'' В последните 1-2-3 седмици усещам нещо много гадно в характера ми Вече се скарах с 1-2 човека и те дори не ми казват защо ... мисля , че е нещо от характера , нещо гадно което правя , но си нямам и идея за какво става въпрос ...дайте някакъв съвет ...Попринцип съм някакъв забавен ... нооо КРАЙ ! Млъквам forever ! Нито ще ебавам някой ... нито нищо ! Мисля да ставам мълчелив -_-

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Еее нее-недей да млъкваш ;д , по-добре според мен питай хората , с които си скаран, коя черта ги е отблъснала или там нещо подобно и после се опитай да се поправиш , но щом сам не стигаш но истината , питай другите

Фен
    Град
    Shumen
    дефинирай "забавен".
    лек хумор?
    черен хумор?
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Цитирай Първоначално написано от danchobg
    дефинирай "забавен".
    лек хумор?
    черен хумор?
    От абсолютно всичко мога да го направя на храна/затапка/забавно/гадно хубавото е , че всички се смеят ... ВИНАГИ ... но по някой път се усещам че е било гадничко . . .

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пубертет ..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    Цитирай Първоначално написано от danchobg
    дефинирай "забавен".
    лек хумор?
    черен хумор?
    От абсолютно всичко мога да го направя на храна/затапка/забавно/гадно хубавото е , че всички се смеят ... ВИНАГИ ... но по някой път се усещам че е било гадничко . . .

Тогава преди да се избъзикаш с някой, се замисли какво ще кажеш. Най-малко приятни са тия които се заяждат и те унижават само за да се покажат пред приятелите си.

anonymous708973
    Guest
    Пробвала съм с това "ще ставам мълчалива", понеже години наред ми се втълпяваше, че човек трябва да е мълчалив и скромен.

Спрях да го правя и си отварям устата, когато, където и колкото намеря за добре. И съм много по-щастлива така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си