Кажете кой според вас е най-умния човек,който познавате (няма значение роднина,познат,приятел) и защо го смятате за много умен? От кои негови качества сте го определили като най-умен.![]()
"най-умен" е твърде относително понятие...
Правилно! Ноооо като най-печен, най-мъдър, най-образован и т.н. се сещам в момента за госпожата ни по Български език. Много печена и ако не я слушаш, а имаш час при нея много ще изпуснеш. Все вярни неща говори! Наистина един невероятен човек според менПървоначално написано от Cybershot
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Наблюдението ми няма нищо общо с факта, че хората са ми близки.
На 19 е. Изключително начетен, адски широки познания за света, чете изключително много и то сложна литература, разсъждава трезво и прави адски верни изводи на база на видяно/чуто/преживяно. Наистина е удоволствие да се говори с него.
Другият човек е майка ми - жена с изключително вярна интуиция, страшно висока обща култура, начетена и кадърна във всяко нещо, с което се захване, изпипва нещата до край, не оставя нещата недовършени. Човек, от когото наистина може да се научи много.
Дядо ми. Човекът с най- богатата обща култура на планетата : )
Изключително трезвомислещ, способен винаги да намира най- правилното решение. И с каква забележителна памет, завидно чувство за хумор, философия на живот, която изключва негативните мисли. Въобще- величие.
always late but worth the wait!
Господинът ми по БЕЛ![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ето,че повечето разбраха въпроса ми.
И аз да отговоря..
Като най-умна мога да определя баба ми. Тази жена е с много богата обща култура, много компетентна и точна, разсъждава изключително интересно и необичайно, грамотна е, чете и знае много. Определено винаги мога да науча нещо от нея.
Историчката ..
Страшно е съобразителна, връзва нещата бързо, знае, че има нещо съмнително и веднага разбира какво е, може да определи някой човек за 10 минути .. страхотна култура, много познания във всички сфери.
Love is everything!
Първоначално написано от Cybershot
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Момче от класа ми (вече бивш клас), много начетен, много мъдър, спорил е дори с учители и е бил правТози човек ще успее в живота, според мен..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз.
Един приятел на свако ми.
Изключително начетен човек, акъла му ражда във всяко едно отношение, невероятен талант в техническите науки ...
>> Скоро беше извел някаква формула за нещо (беше ми дал една книжка в съкратен вариянт да я прочета, нооо така и не съм я чел :Д)
На твърде високо ниво е написана (не е з амене хахах)