- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ помогнете ми той сам се погубва !!!!!
Така нека да започна.
С моят любом човек сме гаджета от 2 седмици и съм сигурна че той много ме обича а аз съм сигурна че той е любовта на живота ми (още като го видях го харесах). Проблемат е че от 4-5 дни той се дрогира и налита на 1-вата която види (аз много ревнувам защото го обичам с цялото си сърце той също ме обича). Проблемат не е че налита на всяка жена ами че се дрогирва и че тръгва по лош път и съм сигурна че вече е престрастен. Много ми е жално да го гледам такъв. Той е толкова красив и умен а така дасе погубва. Постоянно пие. Незнам какво стана, но преди не беше такъв. Всеки ден го моля да престане, а той ми се хили в лицето![]()
Моля ви за добър съвет.
Без да ти налагам мнението си защото връзката си е твоя , от ходене 2 седмици не може да се каже че те обича или ти пък него! Разбирам че може да имаш мнооого силно привличане към него но едва ли е обич.. лично съм го опитала. А по въпроса за съсипването на живота му,проблема с пиенето и за налитането на всяка..помисли дали му пука за теб защото след като ти го молиш да спре(а твърдиш че те обича) той ти се хили..
Много се обичате ? Та вие тъкмо сте тръгнали...
ако не престане с дрогата - мисля, че трябва да говориш с родителите му..
REGGAE BOOM <3
Ние от 1 година се зарибявахме :P :PПървоначално написано от LoveMnmL
Разбери каква е причината за това негово поведение, защо е почнал да пие и да се дрогира. Сигурно има някакви лични проблеми, помогни му да ги реши, та да спре да се съсипва.
Първоначално написано от qkakukla2
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
наистина .. поспри малко да се занимаваш с него.. и виж дали ще му запука за теб.. и това какви съвети му даваш да спре с дрогата..![]()
+1Първоначално написано от yeeee
------------------
За две седмици и стана "любовта на живота ти"По-добре го остави на време да не завлече и тебе по " лошия път " ;]]
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Темата е шега нали ? Просто ума ми не го побира да си толкова тупа и с такова детско мислене
![]()
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Е как не разбра - боцка етанол венозно - я Търговище ,я ЕмДжейПървоначално написано от Josefinne
![]()
Иначе темата дано действително да е ебавка.
дрогирва? .. ако смяташ че тревата или долнопробното амфетаминче са наркотици.. тръгва по лош път..? той никога не е "тръгвал"
WE ARE NOT ANGELS!
Всъщност са си наркотици.И никотина също,ама дай да не навлизаме в подробности.Първоначално написано от s0b1esk1
П.П.ДрогирВайте се заедно,тъкмо ще си вървите по един път
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Любовта на живота ти е наркоман и женкар? Яко.
Вкарай го в комуна.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Трол - 8/10
На колко сте години?Той пълнолетен ли е?
Иначе...какво означава зарибявахме се 1 година?Не можеш да кажеш,че сте се сваляли цяла година и тн ,а ходите от 2 седмици официално и го обичаш повече от не знам си какво.
Трябва да различаваш увлечението от любовта.
И с какво се дрогира?Щото ако пуши трева/само/ е ...не казвам,че е супер нормално,но ако е от време на време едва ли има за какво да се притесняваш.
![]()
и великото заключение:Първоначално написано от qkakukla2
Това как ще го обясниш? where is the love...where is the love...Първоначално написано от qkakukla2
[/i]
Това не е никаъв проблемПървоначално написано от qkakukla2
![]()
Надявам се тамата да е ебавка![]()
Memento mei, memini tui!
кукло, сигурна ли се не е почнал да друса, щот се тръгнали![]()
afk
Тревата и амфетамина са си наркотици каквото и да си мислите.Първоначално написано от s0b1esk1
Ако не е на дарц не е наркоман!
Темата не е шега и немога да се шегувам за толкова сериозно нещо. Аз просто попитах как мога да го карам да спе да пие и да се дрогирва. НИКОГА не бих си измислила нещо подобно.Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Ами имаше един ден в който беше пиян и после се дрогирвашеПървоначално написано от Josefinne