.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на qkakukla2

Re: МОЛЯ помогнете ми той сам се погубва !!!!!

Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2
    . Проблемат не е че налита на всяка жена .
    Това не е никаъв проблем

Надявам се тамата да е ебавка
    Не темата не е ебавка. Разбира се че е проблем но явно си ме разбрала погрешно. Предпочитам да го накарам да спре с дрогата и да го зарежа, а не да го отставя и той сам да се оправя.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бягай. Всяко пристрастяване е гадост и половина. Ти не можеш да му помогнеш. Можеш да му дуднеш, да му обясняваш, да му се караш и да го заплашваш с раздяла, но докато САМ не реши, че иска да се спре - няма да стане. Може би дори, ако го скъсаш, ще се осъзнае (макар че ме съмнява).

Супер фен Аватара на badsector
    ...как мога да го карам да спе да пие и да се дрогирва...
    Ако искаш адекватен съвет, отговори на въпроса ми.

Град
    Република България,гр. София !
    ...как мога да го карам да спе да пие и да се дрогирва...
    Разбери първо с какво се друса ! Но щом налита на жени,предполагам,че са амфети/екстази.Ако са амфети това...много трудно ще ги откаже.Ако не знаеш какво е просто му погледни очите.
    Ако зениците са разширени са амфети/кока(малко вероятно) и др. но тва предимно.
    ако са много стеснени(почти не се виждат) е хероин
    Ако настроението му е накаво по-странно,смисъл купонясва му се ,забавлява се,танцува,слуша му се музика са екстази.

Ако е на амфетамин,шансовете доста намаляват,особено щом вече 4-5 дена всеки ден смърка.Това той трябва да си го реши.Ти тук трудно би могла да му помогнеш.

//малко офф
    @s0b1esk1 - "долнопробното амфетаминче" ?!?!? Ти знаеш ли,че амфетамина е един от най-опасните наркотици. Знаеш ли,че предизвиква зависимост по-голяма от хероина(смис. Ако се подкараш на амфети всеки ден ще искаш повече и повече,а при хероина не е точно така,защото примерно неска си зимаш 1гр. амфети,но утре ше си земеш(ЩЕ ИСКАШ) 2гра,след това няма само по един път на ден ше стават и повече и повече,а при хероина т'ва не можеш да си го позволиш,'щото в най-кратък срок ще си удариш свръх доза )

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    намери хора да го ступат малко, да се осъзнае, детенцето нещастно..

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1
    дрогирва? .. ако смяташ че тревата или долнопробното амфетаминче са наркотици.. тръгва по лош път..? той никога не е "тръгвал"
    Тревата и амфетамина са си наркотици каквото и да си мислите.
    Както и кафето и цигарите.
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от mnmldude
    ...Знаеш ли,че предизвиква зависимост по-голяма от хероина(смис. Ако се подкараш на амфети всеки ден ще искаш повече и повече,а при хероина не е точно така,защото примерно неска си зимаш 1гр. амфети,но утре ше си земеш(ЩЕ ИСКАШ) 2гра,след това няма само по един път на ден ше стават и повече и повече,а при хероина т'ва не можеш да си го позволиш,'щото в най-кратък срок ще си удариш свръх доза )
    Объркани са ти нещата. И при амфети и при хероин има периодично повишаване на дозата. Да, при амфетите става по-бързо, но абстинентния синдром при тях е 2-3 седмици и при добра воля, можеш да ги откажеш. Нещо, което при хероина е почти невъзможно. Общо взето при хероина обикновено се закачаш дори и от първия път венозно, докато амфетите се приемат основно през носа и дори да шмъркаш често, пак няма гаранция, че ще се закачиш. Колкото до това, че в кратко време си удряш свръхдоза хероин, ами няма такова нещо. Знам за хора, които по над 10 години се боцкат и още са живи. Принципно, ако не си набиеш свръхдоза, трудно можеш да умреш от хероин. За сметка на това е абсолютно нормално да умреш при някоя метадонова програма, а от там откачането е още по-трудно, отколкото при хероин. Затова никой няма сметка наркоманите да се лекуват, защото като ги закачат веднъж на метадона, вариантите са два - стават им донори до живот, или умират.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    зарежи го за малко и му кажи че ако му пука за теб ще престане ако не ще го преживееш повярвай ми
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

аз ти предлагам да го оставиш избора е личен знаеш ли че ми напомняш на мен моя случай беше подобен сега все още се виждаме от време на време но много рядко за малко и така за теб това е по-добрия вариант незнаеш какво ще ти направи когато не ена себе си за твойта сигорност пази се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си