- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки
Имам някакъв адски странен проблем свързан с целувките. Първата ми целувка беше наскоро (преди няколко дена) с човек, който страшно много харесвам и ми е ужасно приятно с него.
Значи проблема ми е, че не мога да продължа целувката повече от няколко секунди.. т.е. дърпам се. Не знам, някак си, може би не искам да разваля момента ли и ме е страх да не объркам нещо.. не знам не знам.
Моля ви втълпете ми нещо в главата, което да ме накара повече да не бягам от дългите целувки, защото ми е адски криво.![]()
П.П. - Без обиди и т.н. За мене това си е важно дори да звучи тъпо. Имам нужда от съвета ви.![]()
Отговора се намира във въпроса...А именно, че нямаш голям опит. Повярвай ми не ти трябва съвети или каквото и да било, сама ще се "ъпдейтнеш" така да се каже
![]()
"Не знам, някак си, може би не искам да разваля момента ли и ме е страх да не объркам нещо.."
Какво ще объркаш? Ще го захапеш за езика лиТо от самосебеси ще си стане по-дълга целувката.. няма някакъв специален трик.
![]()
С времето ще се отпуснеш ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Преди да започнете му кажи да те хване с две ръце за тила и да те придърпва към себе си каквото и да става, с колкото исла има![]()
или момчето се целува ужасноняма нищо,ама нищо по-лошо от момче,което се целува ужасно
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първите пъти, когато се целувах, не дишах. Поемах си въздух и съответно на петата секунда вече не издържах и се спирах да си отдъхна. После, разбира се, се усъвършенствах.![]()
Сигурно те е шубе да не се изложиш. В такъв случай... Започни да го опипваш - няма начин да се изложиш, защото момчетата спират да мислят каквото и да е било в този момент![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
да,да,спират да мислят.момчето,скоето се целувах за сефте,едва ли не ми се подиграваше,че не мога!е,била съм доста зле сигурно..
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче