.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Анти-вирус

Бихте ли ми препоръчали някоя анти-вирусна която да не натоварва компютърът ми много

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Супер фен Аватара на badsector
    Безплатната Авира, не е перфектна, но е доста лека. Ако сам се пазиш, няма да имаш проблеми. Microsoft security essentials е по-качествена и малко по-тежка, но пак става. Другите добри са вече много по-тежки.

Голям фен
    Аваст фрее е горе-долу добра и бива и е лека.И микрософт секюрити ессентиал е добра и лека-по-добра е.
    skype dubi95

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    И аз препоръчвам microsoft securty много бърз ми стана пцто въобще не натоварва и много бързо сканирва

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    И аз препоръчвам microsoft securty много бърз ми стана пцто въобще не натоварва и много бързо сканирва
    Will it blend?!?
    Препоръчвам ти
    NOD32
    на Семпронче 1.60ГХз
    върви перфектно
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Авирата
    Love! And may God bless you all !!

Супер фен Аватара на JDeel
    Авира - боба не увира

На мен ми върши перфектна работа тази - " ". Няма си име защото и без това не съм я инсталирал.
    Годината е 2011, и ако трябва да сравня с преди 10 години - сега вирус се хваща рядко и основно от невнимание. При това операционната система се държи. И се трие лесно, но е хубаво да разполагаме с някой диск с въшна операционна система през който могат да се трият всички файлове на C:/ при специална необходимост. Обикновено вирусните файлове вземат да се самозаключат и стават трудни за премахване. А кои точно са файловете за изтриване... освен на пръв поглед, по-обстойно може да се провери с онлайн версията на Panda Antivirus (Active Scan).

NOD32 досега не ми е правил проблеми. И имам късмета ISP-то ми да предлага безплатни ъпдейти

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Аваст фрее е горе-долу добра и бива и е лека.И микрософт секюрити ессентиал е добра и лека-по-добра е.
    Този avast можеш да си го изтриеш от мозъка направо, защото хваща някакви грешки в самата система, а ги изкарва като Trojan-ци

Супер фен
    От 4г не съм слагал такова животно на пц-то си явно вирусите се страхуват от мен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gesh0603
    NOD32 досега не ми е правил проблеми. И имам късмета ISP-то ми да предлага безплатни ъпдейти
    а на кой исп си?И в София ли?
    skype dubi95

Kаspеrsky
    You me at six

Град
    Шумен
    От този сайт можеш да видиш тестове на най-разпространилите се антивирусни.
    Тези(av-comparatives) правят тестове всеки месец за Detection/False Alarm/Performance/Removal абе всичко Сам ще си избереш добър антивирус

Мега фен
    Предлагам ти avast! free antivirus, не товари особено. И ако теглиш нещо от интернет, тегли от официалните сайтове.

Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Kаspеrsky
    Ако е лицензирана обаче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си