Цитирай Първоначално написано от badsector
На 13 си, което ти дава прекрасен шанс да изградиш бъдещето си както ти си искаш. Като начало спри да си изправяш косата. Първо, самата процедура е вредна и след време ще ти оредее. Второ, правата коса още повече подчертава закръгленото тяло. И трето, къдравите коси са много по-секси. Освен това, вземи се захвани с някакъв аеробен спорт. Ще стегнеш тялото, ще засилиш метаболизма и ако спазваш правилна диета, ще отслабнеш. Отгоре на всичкото се калява и духът. Иии предполагам си нулева кръвна група. Затова за теб скорбялата и другите бързи въглехидрати са още по-вредни отколкото за другите. Премахваш от менюто си белия хляб (желателно е всичкия хляб), ориз, картофи, всички сладки неща (вафли, торти, пасти и т.н. сещаш се) и преминаваш на сурови/варени на пара зеленчуци, млечни продукти (чисто прясно мляко може и да не ти допада), яйца и чисто(!) месо, без да има мазно, т.е. филета. Махаш солта и пиеш много вода (забележи вода, не кола, фанта, или какъвто и да било газиран боклук). Постепенно ограничаваш количеството храна, като в никакъв случай (!) не стоиш с празен стомах и не гладуваш. Закуската е най-важна, след това храненето през деня. Вечерно време, след около 7 часа, караш само на нискокалорични зеленчуци, съдържащи основно вода (в този сезон са домати и краставици).
Направи нещо добро за тялото си, за да се прииска на душата ти да заживее в него!
Аз съм 0(-) важи л иза мен смисъл и аз качих няколко килца и искам да ги сжаля не че съм дебела ама мисе появих стрий и т.н