.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Вечна драма за любовта

Хора искам да ви попитам за мнение.Какво ще направите ако харесвате момчето,пък той хем показва внимание към вас хем и бяга от вас.Ето и една от случките колкото пъти се разберете да излезете той все ще си намери приина да не дойде,или ви е казал че ще ходите на някое място да го чакате ,а той да не дойде.След което без свян ви пише все едно нищо не е станало.Как ще реагирате и какво ще направите и по важното ,как мислите какво е мнението на момчето към вас и какво иска да постигне с това негово държание????

Град
    Пловдив
    хубаво е да кажеш на колко си години,въпреки,че мисля,че не си много голяма...е то е очевидно,че не те харесва или поне не достатъчно.унизително е за едно момиче да върви след задника на някое момче и на всичко отгоре момчета да я отритва всеки път.с 2 думи няма какво да прави и те занася.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

мерси за съвета всеки път когато тръгна да му тегля една майна и той се едно ме спира нз как го прави но просто преля чашате и мисля и да не му отговарям повече лошото е че имаме общи приатели и нз как ще избягвам да го виждам между другото на 17 съм

Град
    Пловдив
    щом си на 17 варианта е да те занася за спорта + да искам да прави секс с теб и да продължи да те занся за спорта...аз не знам как може щом си на 17 изобщо да му се връзваш...
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Спри да му ходиш зад задника, пък той като го усети може да се чукне в главата и да реши, че иска да опитате.

(Има вариант и въобще да не му направи впечатление, при което просто му теглиш една и продължаваш напред)

А това "не мога", "всеки път нещо ме спира" са си... глупости. Всичко зависи от теб. Поставиш ли си за цел да не го търсиш повече и да продължиш без него, влагаш всичките си сили, за да го постигнеш и... успяваш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

ами да между другото ми го подметна,и аз му отговорих нещо искаш да ми кажеш ли а той не просто споделям как ти звучи

благодаря за севета уанстар )))

Град
    Пловдив
    мисля,че с твоя последен пост темата се изчерпа.ТОЙ ТИ Е КАЗАЛ,че иска секс,а ти още се чудиш ;х или се натаковайте и се успокойте или му вкарай тотален игнор!
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

да абсолютно това ми трябваше да чуя благодаря ти много :*

Град
    Пловдив