Така...
Значи аз съм спасител както не съм го казвал 1 път...
В Созопол съм и мога да ти кажа, че лесно може да си намерите квартира до 15лв за спане(да не кажа , че и за 10лв)...Мисля, че ще ви трябва само да спите или да е*ете нещо , както вие искате...
Нощния живот според мен не е лош и пиенето мога да ти кажа, че примерно една бут уиски ти е 120-140лв
Храната вече вие какво си решите да ядете... Ако искате да се глезите и да ядете морски дарове за по 50лв си правете сметката, но за 15лв на ден може да си се наядете нормално в ресторантче и това е
Патуването да го кажеме, че е 50лв отитване и връщане...

Еми лесно вече може да си направиш г/д сметката с 1000лв какво може да правиш...

За жените за една нощ...има навсякъде и няма какво да се лъжеме...има такива дето точно за това са на морето(казвам ти го от личен опит вече 3 години).
Самоче внимавайте как ги сваляте/забивате, че да не дойде някой батко, но те попр винаги си личи кой са за секс и кой са с приятели и т.н...

---

Пътуване - 50лв(отиване и връщане)
Преспиване - 15лв на ден = 15*7=105лв
Ядене - 15лв на ден = 15*7=105лв
До тука са 260лв...да ги сложиме и 300лв грубо
Друго всичко може да ви отиде за алкохол... Демек 500лв да го кажеме... на вечер ако пиете по 1 бут(140лв я слагам грубо, а й зависи коя дискотека сте) 500/140=3,57...близо 4 бут на човек Демек 4 дена ще пиете по 1 бут и 3 ще почивате