- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли момиче да покани момче на среща ?
Аз си мисля, че може да е казал, че не знае, просто защото е бил срамежлив. Действай, нищо не губиш![]()
хахах на същото мнение съм , и аз съм в подобра ситуация , не съм свикнала да правя "първата крачка" ама май сроко ще почне да ми се налагаПървоначално написано от LoveMnmL
харесвам си един пич от даскало не много отдавна , харесва ми снимки ау , гледа ме ама тва е , чудя се дали наистина ма харесва и не прави нищо щото съм от друг град и всеки ден патувам
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
едвали е заради града, просто може да е доста срамежлив и аз не съм правил първата крачка и тва е проблема ако го поканиш ти трябва после да направиш първата крачка дай му някакъв знак. така си мисляПървоначално написано от peti123
Времето се мени, а стереотипа, че момчетата трябва да направят първата крачка избледнява. Не е срамно момиче да попита момче за среща. Е, какво още се чудиш? Действай! Какво от това, че когато си го попитала кога ще излезете, е отговорил "Не знам."? Все пак това не е отказ, още повече категоричен такъв.
Да, ама не. Винаги си остава онова отблъскване и отвращение към напористата жена. Дори да прави покани невинно, някак си изглежда жалко и все едно се слага.Първоначално написано от umri
Ужасно жалко ми е жена да преследва мъж.
Знам, че говоря изопачено, но ако често жена поема инициативата е някакво странно. Имам чувството, че мъжете се плашат от такива и ги считат за отчаяни.
Да, аз съм канила момче на среща, но тъй като той само ми се оправдаваше, накрая се чувствах толкова жалко, че няма накъде![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
имаш нещо да губиш ли?
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Виж просто направи така, че да се срещнете насаме и поговори с него попитай го директно и не увъртай, защото няма смисъл. Вярно малко късно пиша, но сега видях... просто бъди себе си и ако те отхвърли... ами ще има и други...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...