.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на pressiana
    Аз си мисля, че може да е казал, че не знае, просто защото е бил срамежлив. Действай, нищо не губиш

Цитирай Първоначално написано от LoveMnmL
    То вече така се обърнаха нещата,че повечето момичетата свалят момчетата,а те бягат и се правят на трудни.
    хахах на същото мнение съм , и аз съм в подобра ситуация , не съм свикнала да правя "първата крачка" ама май сроко ще почне да ми се налага харесвам си един пич от даскало не много отдавна , харесва ми снимки ау , гледа ме ама тва е , чудя се дали наистина ма харесва и не прави нищо щото съм от друг град и всеки ден патувам
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Цитирай Първоначално написано от peti123
    Цитирай Първоначално написано от LoveMnmL
    То вече така се обърнаха нещата,че повечето момичетата свалят момчетата,а те бягат и се правят на трудни.
    хахах на същото мнение съм , и аз съм в подобра ситуация , не съм свикнала да правя "първата крачка" ама май сроко ще почне да ми се налага харесвам си един пич от даскало не много отдавна , харесва ми снимки ау , гледа ме ама тва е , чудя се дали наистина ма харесва и не прави нищо щото съм от друг град и всеки ден патувам
    едвали е заради града, просто може да е доста срамежлив и аз не съм правил първата крачка и тва е проблема ако го поканиш ти трябва после да направиш първата крачка дай му някакъв знак. така си мисля

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Категорично е забранено момиче да кани момче, член девети, алинея първа.!
    ;D хахаа

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Времето се мени, а стереотипа, че момчетата трябва да направят първата крачка избледнява. Не е срамно момиче да попита момче за среща. Е, какво още се чудиш? Действай! Какво от това, че когато си го попитала кога ще излезете, е отговорил "Не знам."? Все пак това не е отказ, още повече категоричен такъв.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Жените вече са силният пол, така че давай all in.
    Да, ама не. Винаги си остава онова отблъскване и отвращение към напористата жена. Дори да прави покани невинно, някак си изглежда жалко и все едно се слага.
    Ужасно жалко ми е жена да преследва мъж.
    Знам, че говоря изопачено, но ако често жена поема инициативата е някакво странно. Имам чувството, че мъжете се плашат от такива и ги считат за отчаяни.

Да, аз съм канила момче на среща, но тъй като той само ми се оправдаваше, накрая се чувствах толкова жалко, че няма накъде
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    имаш нещо да губиш ли?
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Виж просто направи така, че да се срещнете насаме и поговори с него попитай го директно и не увъртай, защото няма смисъл. Вярно малко късно пиша, но сега видях... просто бъди себе си и ако те отхвърли... ами ще има и други...
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Град
    Варна, моретоо :)
    В любовта има две страни, нали?
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си