- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали си има друга
Заедно сме от година и малко,м/у нас е нямало нищо,защото аз не съм искала..
Нямам му довериеС едно изречение -Как да разбера дали си има друга..
Много пъти е ставало на въпорс,той казва,че няма и ако продължавам да ревнувам ще си намери друга за да се окажа права
Проверявала съм му телефона,но няма нищо![]()
ПЛОВДИВ
Година и малко, а е нямало нищо? Вие бяхте от различни градове и не бяхте правили секс нали?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
да![]()
Аз мисля,че си има ,Но не мога да бъда сигурна искам по някакъв начин да разбера..Сто пъти му казвам ако има друга ще се разделим,но той си знае неговото..![]()
ПЛОВДИВ
Главното в една връзка е доверието и ако го нямате,значи сте за никъде
И е адски нахално да му проверяваш телефона 0.0
То и телефона да му проверяваш, той пак може да си трие и обаждания и смс-и... За мен странното е, че не сте правили секс година и там колкото е...Предполагам не сте на 14, че да е нормално да не правите. Не те ли привлича, той не е ли привлечен от теб. Много е странно..![]()
Предложи му брак... oh wait...
Могло е да се получи но аз не съм искала,трудно се доверявам на някого,страшно много пъти сме се карали,убиждал ме е ..
Като кажа нещо,което не му узнася ми затваря и ми писва вечеАмааааа го обичам и не мога да кажа разделяме се,защото после ще ми е тъпо ,че аз съм казала край.
Но ако разбера ,че има друга ще кажа краи,(той ако държи на мен няма да е и с друга)..Скоро можеха да се получат нещата но.. Той е на 22 аз на 18 ..Кажете ми какво да правя,че ми писва...Виждахме се преди 1 сед..Утре ще ходи при негов приятел и там ще остава.. предпочита да се види с приятеля си вместо да доиде в моя град да се видим..За това говоря,цял ден го няма в скайпа еми какво да си мисля,и не се обажда
и аз ще се правя на инат,и няма да се обаждам..
ПЛОВДИВ
Държиш се тъпо .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
строго погледнато вашето ДОРИ НЕ Е ВРЪЗКА
вземете се в ръце и оправете нещата
щото стигнахме до извода че дори не се привличате и доверие си нямате... :S
Баце, ти като малка не си ли играла в игрички?През интернет е най-лесно да разбереш. Прави си друга регистрация някъде и го питай, не е трудно. Доста детска постъпка, бих казала и тъпа, но в краен случай става. Ясно е, че връзката ви е пред разпадане. Имай предвид, че тва ако го направиш, ще ти стане доста гадничко, смисъл може да се чувстваш гузно. Пък и щом не си го направила още с него, значи не се чувстваш сигурна в него, нещо те спира. Обижда те - стоиш с него? Wtf? Просто го остави, мъже бол!
Нямаш му доверие. Не искаш да правиш секс с него. Търсиш си извинение да го зарежеш.
Защо въобще му губиш времето на това момче? Остави го да си намери щастието с друга.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Той вече няма никъде регистраций,търсила си но не няма на истина..
разделяли сме се аз го търсех в началото но нищо,спрях да го търся и той ме потърси и аз се съгласих да сме заедно отново..
Има привличане просто по някой път не сме сами и няма как да се получи това а и му нямам мн доверие ,заради тъпите си постъпки![]()
ПЛОВДИВ
Абсолютно съгласна съм!Първоначално написано от TheBeliever
нов елемент от менделеевата таблица ли е това?Първоначално написано от gerilovedani
иначе като ти чета мненията: Остави момчето да си живее живота
Малее как може да го ревнуваш толкова,ти наред ли си?
:О
Ти си му като баба,не като приятелка.
Първоначално написано от NomNomNom
Абсолютно.
Кви са тия глупости, да го чакаш в скайпа цял ден?![]()
ама не съм го чакала цял ден ,просто ми направи впечатление че влезе късно,а и попитах дали има начин да разбера дали си има друга(като изключим ,аз да го питам)![]()
И пишете само по темата
ПЛОВДИВ
Няма какво повече да се каже!!!Първоначално написано от galet0
болна си.
от ревност.
щом ти казва че си няма друга значи няма.рискувай.ако има...ще го зарежеш като разбереш.
и вместо да ти е приятно че си говориш с него,че сте заедно (ее ..всъщност нее ама/.. ) ти сигурно го питаш по 20 пъти дали има друга.
Ох сигурно доста те харесва щом те търпи
ето пишем по темата.в тая тема специално няма и един пост в който някой е спамил
И тези неща ти ги казва МОМИЧЕ.
представи си как се държиш
Може и да не си лапе, но се държиш като такова. Аз ако бях да съм те зарязал. По-дразнещо нещо от това, което ти правиш НЯМА !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ревнувам го,защото го обичаааам..А и как ще се почуствате ако цял ден не се сети да ви се обади?
Днес е при негов приятел,и ще спи у тях,но не ми се обажда по телефона,(аз мисля,че е с някоя при приятеля му)ще си намери оправдание,че мислил,че уча...това на какво прилича![]()
![]()
ПЛОВДИВ
Ае ти си много глупава е... сериозно оО
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами то не е задължително всеки ден да се чувате.Първоначално написано от gerilovedani
Човека си иска личното пространство. Защо да не си излиза с приятели без теб? Всеки има нужда от време за себе си.
Може наистина да иска да те остави да си учиш. Това показва загриженост. Не желание да чука други момичета.
бахти тъпото момиче си честноПървоначално написано от gerilovedani
аз ако съм на негово място бих те зарязала ВЕДНАГА
нормално е да ревнуваш но в нормални количества
твоето е прекалено
СПРИ СЕ
хах ,моят също не се е обаждал цял ден ,вчера в 4 през нощта ми писа,а беше обещал да се обади-сега е на майната си и аз не му досаждам...все още![]()
Ако има друга няма какво да направиш,но просто не се излагай .Бъди със самочувствие ,защото сега той знае ,че си му подвластна