.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Бременна ли съм?

Така наскоро с приятеля ми го направихме но без презарватив знам че това беше глупаво но късно. Проблема е че цикала ми закаснява приятелките няма да ми помогнат ако им споделя а ако отида да си взема тест родителите ми ще разберат наистина не знам какво да правя и как да разбера какво става и каква е причината за това но ако съм бреммена ще се наложи да се самообия закаснавами с 2 дена но това никога не ми се е случвало до сега! ПОМОЩ!!!!!

Кирилица и за заглавието!
    krem4et0

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    И как точно родителите ти ще разберат, ако си вземеш тест?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

ами кадето и да отида ме познават и ще им кажат

Хах...явно живееш в малък град, но във всички аптеки да познават родителите ти....??? Винаги можеш да кажеш, че си го купила за приятелка, която я е срам, без да уточняваш коя.
    Сега да те питам, на колко години си????

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    2 дни са нищо. Изчакай още 2-3 и наистина направи тест.

ами аз съм почти на 17 но това аз ако сам бременна

Цитирай Първоначално написано от donotnow
    ами аз съм по1ти на 17 но това да аз ако сам бременна
    Ох, ама ми трябва шифър, че да разбера какво искаш да кажеш.
    Почти на 17, колкото и странно да ти звучи, но цикъла ти все още не се е регулирал.
    Освен това, принципно времето влияе на цикъла. Може да се забави, може и да подрани. На мен от януари до май ми идваше на една дата, ама сега ми дойде 4 дена по-рано. Два дни наистина са нищо, но все пак ако се позабави още малко, прежали се и си купи един тест. По-добре да знаеш от по-рано, за да имаш време за реакция. И няма да е нужно да се самоубиваш, повярвай ми. Ако случайно си бременна, по-добре говори с родителите си. Знам, че всички ги е страх да го направят, но това е най-добрия вариант. Дори да изпаднат в шок от новината, изчакай ги малко-те ще направят това, което е най-добро за теб (или поне се надявам). Няма родител, който да изостави детето си, когато е в такова положение....

не мисля че ще ме оставят но ако научат ще ми дадат пари и ще ми кажат да се изнеса от вкъщи проблема е че не мога да направя аборт без разрешение от родител защото сам непалнолетна

не мисля че ще ме оставят но ако научат ще ми дадат пари и ще ми кажат да се изнеса от вкъщи проблема е че не мога да направя аборт без разрешение от родител защото сам непалнолетна
    Мда, по-скоро ще ти дадат пари и ще отидат с теб да направиш аборт....
    НО си мисля, че просто се психираш в момента и не си бременна. Стреса също забавя цикъла...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Виж 2 дни не са много,но си направи тест за да си сигурна.Говори с приятели и помоли някой(на когото имаш доверие) да ти вземе като теб те познават.А момчето?То къде е в ситуацията...да ти вземе той тест.И не говори глупости за самоубийство.Първо виж резулатата (дано да е отрицателен) и тогава вече говори с родителите си ако се наложи.И колкото и да е трудно е по-добре да не се шашкаш много,защото притеснението също си казва думата.

това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Просто се успокой. Излез с приятелка, посмейте се, не мисли за това и ще ти дойде. Имам чувството, че постоянно мислиш за това..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Първо се успокой, дори и да си бременна, не е непоправимо.
    Нещо което научих с времето, важащо за почти всичко, станало е, дай да помислим, спокойно, как да го оправим.

1. Говори с приятеля ти и му кажи, че ти закъснява тъй като и той носи отговорност за това.
    2. Не си споменала от къде си, но ако си от малък град, евентуално се разходи до съседен такъв за тест за бременност ако те притеснява, че някой ще разбере. Самия тетс можеш навсякъде да го направиш.
    3. Два дни не са голям проблем закъснение. Стреса както споменаха по-горе също влияе.
    4. Ако теста е положителен отново трябва да кажеш на приятеля ти и със сигурност да кажеш на родителите ти. Няма да са доволни определно, ще са ядосани със сигурност. Като се поуспокоят поговорете какво ще правите т.е. аборт или ще го заържиш. Ако ТИ не искаш да го задържиш им го кажи!

Успех и дано да не да е отрицателен в твоя случай!
    Ако имаш нужда да поговориш пробвай ме на лично.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

приятелят ми знае и както мен цял ден е под напрежение това не ми помага но той ми каза да разчитам на него проблема е че с него ще може да се видим чак утре и тои каза че ще ми вземе тест още преди да сме се видяли но ако е положителен да си призная никога не сам мислила че ще ми се налага да правя аборт и да си призная малко ме е страх тои е твардо решен че ще направа аборт! не мога да му кажа нищо защото истината е че не сам готова за дете

Ама сигурна ли си, че си на 17? 'Щото още не можеш да пишеш. Разбирам, притесняваш се, ама чак пък толкова...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Авторке, я вземи кажи в кой ден от месечния си цикъл си била, момчето извън теб ли свърши? Редовен ли ти е цикълът?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да момчето свърши извън мен цикала винаги ми е редовен дори често подранява с два три дни но сега закаснява с два а с него го направихме преди около 15 дни.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кажи продължителност на МЦ, дата на последна редовна М и дата на рисковия полов акт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на magita
    значи има едно устройство наречено "тест за бременност"
    ама не съм много сигурна дали все още съществува, може да провериш сама
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Кофата

:(

За жалост е възможно да си забременяла . Може да се забременее ако не сте използвали презерватив дори и приятелят ти да не е свършил в теб (предеякулационна течност).

за съжаление от форума не можем да предотвратяваме бременност и гадаенето не добра основа. Едва ли ваще познават всички аптекари и аптекарки в града ;] вариант е също ако помолиш приятеля си да ти купи и после да ти го даде.......за другото просто ще си спестя думите ;]
    Женско съм

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ами кадето и да отида ме познават и ще им кажат
    Да не живееш в Новоселци, че да те познват всички ? Или си звездата да на населеното място в което живееш ?!? Пхах и двете ме съмняват... Купи си тест, направи го, разбери ! Ние не сме Нострадамуси и Ванги, че да ти кажем. Плюс това, два дни не е нищо особено
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си