Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
омж... Научи се да пишеш, че ме дразниш така.

Как ще реагираш, ако цяло лято бачкаш за някви си 200-300лв. и накрая майка ти и баща ти да ти ги вземат?
?????????????????????????????????????????????????? ??????????? И какво ми е на писането да-нямам една буква и затова замествам с 4???? Някакъв проблем? Ще кажа да си ги задържат....Как ще реагираш, ако отидеш до тоалетна, а майка ти е взела тоалетната хартия И ввместо дагледаш другите-гледай себе си, защото не се пише омж, а омг
Знам кралице моя. Но Вие сте самата интелигентност. Сравнение с Вас аз съм един глупав роб, който трябва да си върши работата. Моля да приемете моите най-искрени извинения за това, че сте тъпа крава, но все пак аз не съм виновен за това. Обърнете се към майка си или баща си или към най-близката болница за пластични операции. Аз през това време ще гния в ада, за това, че Ви казах истината в очите. Амин!

По темата - Ще и кажа, че ми трябва нова тениска.
ха ха ти ме срази ок крава съм и се гордея с потеклото си аз ще задам въпроса си, ваше висо4айшество как ще реагираш, ако видиш баща си да се кара с директорката на у4илището, 4е не те е записала в класа за напреднали, 4е си прекалено умен да стоиш при тези идиот4ета и т.н. и това пред целия клас