- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагираш ако вашите .... [ИГРА]
![]()
![]()
![]()
![]()
майка ми смята да се татуира-как бихте реагирали вие, ако го направи
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
нищо няма да му кажа,той ме е хващал да мастурбирам и затвори вратата ,аз няма да възклкна,просто ще то пренебрегна.BOYS WILL BE BOYS!
Как ще реагираш,ако баща ти е БИЛ криминално проявен?
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
ами много ще се у4удя, тъй като баща ми еедин от наи-консервативните хора.....Как ще реагираш, ако 4ак сега разбереш, 4е имаш брат/сестра близнак, която всъщност е осиновена при раждането ви и сега живее в Камбоджа![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
омж... Научи се да пишеш, че ме дразниш така.
Как ще реагираш, ако цяло лято бачкаш за някви си 200-300лв. и накрая майка ти и баща ти да ти ги вземат?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
?????????????????????????????????????????????????? ??????????? И какво ми е на писането да-нямам една буква и затова замествам с 4???? Някакъв проблем? Ще кажа да си ги задържат....Как ще реагираш, ако отидеш до тоалетна, а майка ти е взела тоалетната хартияПървоначално написано от ccdesigns
![]()
![]()
И ввместо дагледаш другите-гледай себе си, защото не се пише омж, а омг
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Знам кралице моя. Но Вие сте самата интелигентност. Сравнение с Вас аз съм един глупав роб, който трябва да си върши работата. Моля да приемете моите най-искрени извинения за това, че сте тъпа крава, но все пак аз не съм виновен за това. Обърнете се към майка си или баща си или към най-близката болница за пластични операции. Аз през това време ще гния в ада, за това, че Ви казах истината в очите. Амин!Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
По темата - Ще и кажа, че ми трябва нова тениска.
ха ха ти ме сразиПървоначално написано от ccdesigns
ок крава съм и се гордея с потеклото си
![]()
![]()
аз ще задам въпроса си, ваше висо4айшество
![]()
![]()
как ще реагираш, ако видиш баща си да се кара с директорката на у4илището, 4е не те е записала в класа за напреднали, 4е си прекалено умен да стоиш при тези идиот4ета и т.н. и това пред целия клас
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Ще се чудя кво е зимал...
Какво ще направиш, ако майка ти пръдне на родителска среща?
ще взема 1-вия автобус за вкъщи, преди някой да се е осъзналкак ще реагираш, ако видиш молбата за развод, а същевременно и забрана за смаляванетоо на дистанцията между двамата ти родители от 100 км
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
омж 100км... Иначе те са си разведени.
Ми ти?
ще ми стане гадноако се обадиш на баща си да го питаш къде е, а то се окаже 4е е в у4астъка?
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
ши отида в рпу-то да видя за кво става въпрос..
ако хванеш в крачка, майкати да си завира вибратори в путето..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Отварям вратата,, затварям вратата.
![]()
Как ще реагираш ако видиш как родителите ти правят оргия в твоята стая със съседите ти, а от страни ги гледа дете на 4-5години.
ъъъгх доста изжратено....не ми се мисли ти като пораснеш дали ще го правишеми каквото било-било.....как ще ре агираш, ако сте например в някоя студена страна и майка ти те накра да ско4иш в студеното море, за да се каляваш
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
ше скочи първо тя , да ми покаже как .Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
как ще реагираш ако ваще ти организират РЖД вкъши ,има много балони и торта със снимката ти ..и домъкнат всичките ти приятели ? (пу пу да не ми е уроки)
ми ще се радвам, 4е са запомнили кога е рд-то ми(той баща ми не знае на колко съм
)....как ще реагираш, ако род-те ти постнат снимки във лицекнига откакто си бил малък и по-специално-НОДИСТСКИ
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Нищо не разбрах. Земи си прегледай мненията назад, че ме дразниш. Въобще не е само едното Ч. За пунктуация чувала ли си? За главни и малки букви? За правопис?
Как ще реагираш, ако вашите спечелят няколко милиона от тотото? И кое е първото нещо, което ще поискаш.
Съгласна съм.Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Иначе първото нещо което ще поискам е лаптоп.
Как ще реагираш ако приятелката ти те ограби.
ще скъсам директно с нея..!
ако приятелката ти предложи 3ка ( с твой братовчед )
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
ooo господин безупе4ен ми казва какво да правя и какво неПървоначално написано от ccdesigns
![]()
Добре, добре ще "ЗЕМА" (не знам к'во зна4и тая дума
) си ги провея специално зза теб
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми нищо
А ти?
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Пак ли ти уеИма едно нещо, на което му се вика "Да се правиш на интересен" и едно друго нещо, на което му се вика "Диалект". Аз в случая ги използвам и двете, така че не се хващай за това. Ти допускаш елементарни граматически, пунктуационни и т.н. грешки и се мислиш за безгрешна и се хващаш за нещо, което съм написал нарочно?
Чак ми става смешно. Айде аз няма да се занимавам повече уе.
Eдва ли ще се навия.
Какво ще направиш, ако за РД си си предвидил невероятна вечер с гаджето у вас, а вашите те изненадат с Парти изненада и са поканили всичките ти приятели?![]()
ОМГ -не, не, не мога -Ти нещо ми намирисва, 4е се прайш на Профьесър Ву4ков с Идеалната си дикция, прекрасната си граматика и пунктуация- Да ти се нена4уди 4овекНе всеки е идеален като теб-Айде пътя.........Нищо
Ти?
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Ще благодаря на родителите си,ще направим купон за 2 часа и после ще изкарам нашите и приятелите ми,но гаджето ще остане![]()
![]()
Как ще реагираш,ако вашите са сложили тапети и върху тях задачи от учебника ти по математика?![]()
![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Айде стига с отговорите "Нищо" и въпросите "А ти?", че се преебава темата. Нали уж на ЛС щяхме да продължим, защо все още оспамваш темата? Обясних ти там защо точно съм ти направил първата или втората забележка и защо вместо да се правиш на интересна може да вземеш да си пооправиш правописа. Ае у лево.
Ще се чудя кво става
A ти?
oфффф ок майна, реасе, на4и ПИСНА МИ....ок, ще се опитам да си оправя "идиотската дикция" да не ми се караш пове4еве4ер ще сънувам кошмари и.....Абе тотлано ще изперкам
к'во ще направиш, ако вашите се канят да ска4ат с бънджи, оба4е разбираш, 4е бънджито е тотално дълго.....И те ска4ат след еддна секунда......
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3