Ей това вече ме порази. Съвсем наистина. Като ви гледам само как пишете и си предствям как си говорите помежду си на живо... става ми болно и тъжно. Та вие дори не говорите на български. Сори, ама тия "мн", "пф", "ае", "нмз" и прочие не са българската реч. Това е някакво жестоко изчанчване и целия ви разговор е съставен от него. В такива мигове ми става супер щастливо, че моят приятел пише на кирилица и грамотно ДОРИ в скайп.

Първо и плещиш какви ли не обяснения, после включваш режим: "i'm so gangsta" и започваш да и говориш колко не ти пукало, да не те занимавала... ми нали ти си започнал? Тя е била искрена, признала ти е нещо (макар че и според мен можеше да мине без това признание), засегнала ти е комплексарското жалко его и веднага започваш да я плюеш... Отврат, честно.

Тя и тя е толкова умна... в тоя чат изрони де що има сълзи, виждайки, че ти я зарязваш при най-малката пречка. Ако беше МЪЖ с главните букви, щеше да го приемеш като предизвикателство и да се опиташ да си толкова прекрасен за нея, че да забрави бившия си. Ама не. Пикльо.