.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    пфф доста безмислен чат ..

и двамата сте още недорасли ..

ти: като не ти пука излизаш от скайпа и т'ва е, а не седиш да й обясняваш как не ти пукало .. пфф .. и другото - почваш да си придаваш важности? За чий? .. нищо не постигаш с това ..

тя: пълна лигла, която не знае къде я сърби!

Много превзета история ..

Всички сте филмари

anzare = смотаняк
    REGGAE BOOM <3

Кристяне Кристяянеее... Кристянееееее

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    че на 2рия ден от това мое решение скъса с мен
    ми и аз да излизах с такъв пикльо....
    амаа не,като гледам и тя си е пикла така че :/

Кристияне съжалявам! Няма да ме видиш с онова келеме... (но това не означава, че не ходим). Дразнят ме такива хора. Защо точно по скайп? Скайпа почва много да ме дразни, защото преебава всякакъв вид контактност :/

Град
    Пловдив
    Предисторията е следната :
    Супер яко си бяхме заедно,занимавахме.
    Тръгнахме миналия месец на 19 и седмица по-късно тя започна да се държи странно аз го забелязвах,но мълчах : )
    Тя ми каза по скайп - "Имам да ти кажа нещо,обади ми се "
    И аз й звъннах:
    -Слушам?
    -Искам да те видя и да поговорим.
    -За какво става въпрос?
    Тя се разплака по телефона и аз й казах добре ще се видим.
    Видяхме се уж говорихме и тя ми каза имам чувства още към бившия си...
    и така : ) тя ми каза това чак вчера и така тя ме изостави и сега съм сам..
    Криво ми е и й правя гадно,защото тя ми казваше,че не контактуват,а те са си писали и т.н.Не ми се обяснява..
    Затова бях толкова солен

беше пуснал тема по въпроса и ти бях казала,че още обича другия,нали?ти беше?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Кристияне съжалявам! Няма да ме видиш с онова келеме... (но това не означава, че не ходим). Дразнят ме такива хора. Защо точно по скайп? Скайпа почва много да ме дразни, защото преебава всякакъв вид контактност :/
    яя кой изникнаа

Град
    Пловдив
    Що не я питаш поне за една свирка за раздялата, кажи и че много те е наранила и че поне това ти дължи?

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Да и е*а номерата аз на нея .. Постъпил си сравнително правилно ...

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Aйде почвам
    Като за начало: и двамата сте адски тъпи
    2ро:ти,мило момченце,нямаш достойнство.никакво.казваш точка и излизаш извън линия.и това ти го казва момиче
    3то:приятелката ти е ПЪЛНА лигла
    бе общо взето и двамата стее ;х;;хх
    +1

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Не мога да дочета докрай тоя FAIL.
    Първо - ти се държиш като attention whore и спрямо нея, и спрямо нас.
    Второ - няк'ви заплахи и отправяш, което е зле.. Закани, макани, а у. Жалко е, щото сам не си вярваш.
    Трето - много жалко поведение да се правиш на големия мъжкар, а у, при положение че прозира колко си отчаян, фрустриран и т.н.
    Четвърто - не дочетох до край, съжалявам.
    Пето - това момиче пише с мега лигав стил, ама донякъде се държи точно, с изключение, че те зарязва по скайп и пише като разлигавено малко дете.

ПП. Не съм съгласна ИЗОБЩО с болнавите теории на Щрудел. Заеби т'ва момиче и продължавай напред. Това е единствено. Лош край, наистина.
    Кратко,ясно и точно.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Хваща ме срам, че принадлежа към възрастовата група 15-16.
    Егати и лапешката история... ;х Една седмица си с една, после с друга. Ау, колко се обичате и колко боли, КАТО се разделите. Бла-бла-бла и такива простотии.

Ще си спестя цветистия коментар относно страхотната грамотност и на двама ви, и ще продължа натам.
    И й казваш "да порасне", ми защо първо ти не вземеш да пораснеш?! Като искаш нещо от другия, гледай това дето го искаш да го имаш.
    Тя е жалка... къде й е достойнството на т'ва "моме"?! А и ти не й отстъпваш, даже си два пъти по-жалък, ако си мислиш, че "няма да те забрави". Тия вашите бързо минават, повярвай ми. ;} Не само, че ще се забравите, ама още утре вече ще "обичате лудо" друг/а.

Стана ли ти кеф, като сподели с половината форум, какъв "мъжкар" можеш да бъдеш?!

Големи сте смешки . :}
    Ходете пийте по един валериан и двамата...
    the naughty look. <3

Цитирай Първоначално написано от d3viL
    Егати и лапешката история... ;х Една седмица си с една, после с друга. Ау, колко се обичате и колко боли, КАТО се разделите. Бла-бла-бла и такива простотии.

Ще си спестя цветистия коментар относно страхотната грамотност и на двама ви, и ще продължа натам.
    И й казваш "да порасне", ми защо първо ти не вземеш да пораснеш?! Като искаш нещо от другия, гледай това дето го искаш да го имаш.
    Тя е жалка... къде й е достойнството на т'ва "моме"?! А и ти не й отстъпваш, даже си два пъти по-жалък, ако си мислиш, че "няма да те забрави". Тия вашите бързо минават, повярвай ми. ;} Не само, че ще се забравите, ама още утре вече ще "обичате лудо" друг/а.

Стана ли ти кеф, като сподели с половината форум, какъв "мъжкар" можеш да бъдеш?!

Нека да те питам когато те ударят лимките,дали ще се замисляш как пишеш в момента : )
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град

Нека да те питам когато те ударят лимките,дали ще се замисляш как пишеш в момента : )
    ами то е до навик
    че сте неграмотни и двамата,неграмотни сте

ма краставите магарета се надушват така че...://

Ех,как ми напомня за драмите ми в 8 клас.Толкова е сладкоо
    Точно това си говорихме с една приятелка днес.Хубаво е,че преживях подобни неща,макар че тогава не ми беше особено забавно.Както и да е,всичко минава.

П.П.Колко е яко да четеш чужда хронология
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Блокни я и си гледай живота. Най се дразня на такива къде не знаят кво искат.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City

Много си ми забавен.
    Не мисля, че има нужда да уточнявам кога са ме "ударили лимките". ;} И защо си мислиш, че говоря така защото съм неосведомена?! Нямаше да си давам мнението, ако беше така.
    Мога да се похваля с едногодишна връзка и повече, а ти?! Отдавна съм го надраснала тоя вашия период... ;D
    Върви се скрий някъде и не ми говори какво знам и какво не.
    the naughty look. <3

a, пич, чакай само да те питам.. защо ни занимаваш с бебешките си истории?!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Изтрещяла работа.

Ммм,ти и тя си подхождате .Разлигавени,недорасли,нег амотни и прочие и прочие.Защо ли,долавям някаквъв комерсиал "G" диалект от твоя страна.Адски ме дрзнят момчета като теб,да не говорим за нея.Не мога да разбера само защо сте се оставили ,та вие сте един за друг...?!
    Блах...добре ,че не комуникирам с такива индивиди.Щом не знаеш как да задържиш момиче до себе си,да ужаважаваш себе си ..защото с тези глупости само се унижаваш!

Погледни себе си ,не я вини ..че явно е избрала по-доброто.Радвай се ,че е била честна с теб.
    Тези драми за по 1 ,2 седмици ...честно казано ,ми се повръща от тях!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

когато чета всеки един следващ разговор повече си казвам че няма никакъв смисъл от отва хора кво ви е бе не сме умряли че сме без гаджета темата дето направих въпроса ми беше и точно такъв има ли други хора които могат да се похвалят със същото да са без гадже и все пак да имат нещо за което да се кефят аз не съм имал сериозно гадже все още дори не съм се целувал и кво тва ме прай по различен от останалите ли не мисля абсолютен фарс е всичко това.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не можах да разбера, защо пускаш лични разговори у форума
    а от глупостите ви не можах да разбера почти нищо
    тя те е скъсала-няма да е последната
    пък мацки, зарязващи по скайп-бол

тъжно ти е, ама такъв е живота
    хайде със здраве
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Евалата братле, и аз същите щях да и ги наредя като стой та гледай
    И на мен едно момиче ми каза, че още обича бившият и, и направо и стопих батериите (а той бил редовен алкохолик и само я псувал )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си