Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
Цитирай Първоначално написано от d3viL
Хваща ме срам, че принадлежа към възрастовата група 15-16.
Егати и лапешката история... ;х Една седмица си с една, после с друга. Ау, колко се обичате и колко боли, КАТО се разделите. Бла-бла-бла и такива простотии.

Ще си спестя цветистия коментар относно страхотната грамотност и на двама ви, и ще продължа натам.
И й казваш "да порасне", ми защо първо ти не вземеш да пораснеш?! Като искаш нещо от другия, гледай това дето го искаш да го имаш.
Тя е жалка... къде й е достойнството на т'ва "моме"?! А и ти не й отстъпваш, даже си два пъти по-жалък, ако си мислиш, че "няма да те забрави". Тия вашите бързо минават, повярвай ми. ;} Не само, че ще се забравите, ама още утре вече ще "обичате лудо" друг/а.

Стана ли ти кеф, като сподели с половината форум, какъв "мъжкар" можеш да бъдеш?!

Големи сте смешки . :}
Ходете пийте по един валериан и двамата...
Нека да те питам когато те ударят лимките,дали ще се замисляш как пишеш в момента : )
Много си ми забавен.
Не мисля, че има нужда да уточнявам кога са ме "ударили лимките". ;} И защо си мислиш, че говоря така защото съм неосведомена?! Нямаше да си давам мнението, ако беше така.
Мога да се похваля с едногодишна връзка и повече, а ти?! Отдавна съм го надраснала тоя вашия период... ;D
Върви се скрий някъде и не ми говори какво знам и какво не.