.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Да сме заедно или не?

Здравейте , искам да ви помоля за съвет ,защото съм в страшно трудна ситуация?! С приятеля ми сме заедно от година и половина , обичаме се наистина много , но преди две седмици се разделихме.След няколко дена лека почивка говорихме и се събрахме , обача от тогава ние не спираме да се караме за глупости . Дразним се , когато аз престана той продължава .Постоянно ми намеква неща от сорта на хвани си друг , като не ти харесвам какво правиш с мен и тем подобни неща. Обижда ме постоянно и на следващия ден когато му кажа , че не ми е било приятно той вика не е вярно не съм ти го казвал . За първи път ме оставя сама да се прибирам .Днес даже ми каза , че нашето не било ходене , нямало смисъл да сме заедно , не му било приятно с мен защото само съм се цупила. А пък то не е така , аз просто се опитвам да му покажа , че това което прави не правилно ..Сега нашите мзаминават за четири дена и той ще остава в нас. Кажете ми какво да говоря с него , какво да правя?
    По-добре с малко приятелки,отколкото с много лицемерки.По-добре да имам чар,отколкото да съм безлична.По-добре да съм благородна,отколкото завистлива.Това сам АЗ.За тези които ги вълнува в какъв свят живея розов,червен,зелен и колко приятелки имам ще кажа: "Мили дами"злобата ви е в повече..остава ви да ме гледате,злословите и да избивате комплекси.Защото аз съм много повече от вас не по красота,а по душa

Супер фен Аватара на badsector

Re: Да сме заедно или не?

Цитирай Първоначално написано от cwetomilaiwanowa
    ...Сега нашите мзаминават за четири дена и той ще остава в нас....какво да правя?
    Като за последно един секс маратон и после се разделяте за постоянно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако си мазохистка,продължавай да търсиш начини да запазиш "връзката" ви.Да в кавички е,сама се сети защо.

Не мислиш ли,че заслужаваш нещо по-добро?

Град
    София
    3аебавай и продължавай живота си.
    С боклуци не си имай работа.

Град
    Плевен
    Защо изобщо питаш? - Знаеш вече отговора. Тоя е ебаси боклука - най-добре го зарежи, но ти си преценяваш. Той само си играе с теб.

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Sometimes goodbye is a second chance.
    Ако продължава да се държи така - го скъскай. За всеобщо добро е. Така само си образуваш излишни нерви. Не се двоуми да го разкраш при още един скандал.

Супер фен
    Не бъдете.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

не се занимавай повече с него.и по добре е да не идва у вас

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Всяка връзка преминава през своите трудни моменти. От вас зависи дали ще може да преминете през тях или ще се разделите. Нещо такова трябва сама да решиш, а не да чакаш хора в някакъв форум да ти кажат какво да правиш. Винаги можеш да опиташ да оправиш нещата, ако виждаш смисъл в това, но ако не е така, по-добре би било да се разделите.

Не толкова градиш връзка, колкото печелиш такава. Имам в предвид, че е напразно да хвърляш усилия, за да накараш някого да се държи по начин, които на теб ти допада, той ще е същият, най-много да му сложиш маска, която ще го крие само пред теб и то за кратко. Като не подхожда с уважение и не разбира от дума, скъсай с него.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

А първия път защо сте се разделили? И защо изобщо се "дразните"? Омръзнали ли сте си вече?
    Мисля, че трябва да правите повече компромиси, ако искате да сте заедно, и той на всяка цена трябва да спре да те обижда. о.0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    С боклуци не си имай работа.
    ТОЧНО .. !!!!
    Заслужаваш нещо повече ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си