- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или Любов?
Здравейте.Въпросът ми е повече към момичетата.Та да се върна към него,Може ли силната любов да замени удоволствието от Секса,ако момчето е добро към вас,нежно,обръща ви внимание,интересува се от вас и най-важното обича ви много силно?
Въпроса не е свързан с мен просто за като информация от нежния пол.
Благодаря от сега
Извинявам се ако вече има такава тема.
Това е все едно да питаш може ли водата да замести храната. Две различни нужди са. Любовта носи емоционална наслада, секса - физическа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не просто се питах може ли жена да замени едното за другото.А относно любовта и секса знам че са едно и не могат да се разделят,ако всичко е истинско
В най-добрия случай се съчетават.
Как така да замени едното за другото? Обичаш някого, правиш секс с него. Няма какво да заменяш, те си вървят ръка за ръка.
Най-добре задай хипотетична ситуация защото така трудно се разбира какво точно имаш предвид.
Мии не съм от представителите на нежния пол, ама мисля че въпроса ти е леко тъпичък!!!Първоначално написано от enforce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мене момичето ще си трае в началото, ако момчето не е добра в леглото, но не за дълго!!! Не вярвам в любовта и не смятам момичето да ме зареже, защото не правя страхотен секс!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Не бих заменила секса с любов. TheBeliever го каза, две различни нужди са. Ако толкова трябва да избирам, бих предпочела секса.
извинявам се за тъпия въпрос но винаги ми е било чудно между разликата в двете фрази " да правим секс" и "да правим любов" къде е разликата като и в двата случая правим секс?
Секс с чувства и секс без чувства. Така по-ясно ли е?Първоначално написано от lolipop1
мерси за отговорите това очаквах.![]()
Малка съм,не разбирам от любов и чувства,нямам опит. Но като основните физиологични нужди, сексът ми е достъпен и лесен,приетен,много ясно. Така че казвам "секса". Като порасна психически сигурно ще кажа "любов".
~девойче съм~
Making love is something a girl does while a guy is fucking her.Първоначално написано от lolipop1
По темата, на първо четене се сещам за три варианта :
1. Момичето да се пробва известно време с него и като разбере, че няма да го бъде в леглото, да го зареже.
2. Да го обича сууупер много и да използва играчки и мастурбация, за да се самозадоволява. Ще живее с него, но ще бъде отчасти нещастна.
3. Тя да е фригидна и да не й се прави секс.
Или и двете, или нищо.
Когато едното не върви, и другото тръгва накриво.
Сексът без чувства е празен и скучен.
Любовта без секс е... непълноценна и незадоволена. Липсва едно специфично сплотяване между двамата.
Добре, че не се налага да избираме. И от двете имам нужда ... и двете си ги търся винаги. Не бих заменила секса за любов, нито пък обратно.
Зависи какво искам на даден етап. Да, най-хубаво е, когато двете вървят заедно, но и само секс не е толкова лошо.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Секса е мноого хубаво нещо и е по-лесно да правиш секс без любов, отколкото да обичаш някого, но да не правите секс. Любовта ще си замине много бързо. Но то си зависи от възрастта де.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Да.Но ако мога да правя и секс с въпросното момче ще е най-добре.Първоначално написано от enforce
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
бих се радвала на такъв.
любовта е най-якото чувство по принцип,стига да е с правилния човек,който не те наранява..
друг е въпроса,че такива няма.
любовта е и щастие,и болка.(:
иначе и секса е важен сега.
не мога да реша.
примерно секс,защото малко са свестните,които си струва да обичаш ,а и без любов може да се живее някак си.;d
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
хубав секс...с човек, който те привлича (не е задължително да има любов)
когато 2 години не ви се получава с човека, в който сте влюбени супер много, някак всичко лесно умира..
да не говорим за другата логическа връзка: много съм влюбен, ама сексът е кофти, затова го ограничаваме до минимум => много по-голям шанс за изневяра => много прецакани отношения с човека, когото обичаш...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За мен секс и любов са две много различни понятия, които не винаги и задължително са свързани. Избирам секса.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разбира се, че са две отделни неща, но за мен двете са неразделно свързани. Не искам едното без другото.
И все пак ако трябва да избирам, ще избера любовта. Без секс ще изкарам, но без да знам, че някой е готов на всичко за мен - не.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Най-после един да избере любовта пред секса. Вярно, удоволствие и нужда е, но не бих избрала нещо толкова първично, пред това да обичам и да ме обичат.Първоначално написано от Violenza
Ако се поставя в ситуация за избирам между момче, с което всеки ден можем да правим секс до припадък и момче, с което не се виждаме толкова често насаме, но ме обича истински, определено бих избрала второто.
Само секс - физическо удоволствие.
Само любов - душевно удоволсвие.
Любов + секс - Нещо невероятно.
Не бих казал, че са 2 различни нужди.. Или поне не за мен. Аз лично без да имам чувства към момичето, не бих правил секс. Иначе казано за мен сексът е изразното средство на любовта, или поне едно от тях.
Все едно да ме попиташ - "само лютеница или само хляб"тъп пример ама к'во ти пука
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"