Това с 'ти си прекалено добър' го знам. Звучи много тъпо, но е факт, аз също съм го казвала. Жените искат драма. Обичат драма. Само по написаното можеш да си го докажеш това. Когато сте се видели те е прегърнала. Цяла вечер си бил безразличен, тоест си се държал дръпнато, и след това си си получил 'голямата прегръдка'. Жената не обича да се чувства цел, през цялото време. Прекалено доброто отношение в нейните очи се тълкува като: 'ти си принцеса, не те заслужавам, трябва да те пазя'. А нейната част от играта къде остава? Нейният стремеж да те прави щастлив, не трябва да е от това, че трябва да ти върне че ти я правиш щастлива. Трябва ти също да си нейния принц. Да си мисли, че трябва да те печели отново, от време на време. Че не си константа в живота и, че не си залепен за нея при всички положения. Както явно си, но това не трябва да е на показ. Колкото повече 'загадки' и създаваш, като си студен от време на време, толкова по-заинтригувана ще е тя, и ще се мъчи да те разбере, съответно, ще иска да е с теб. Лично мнение, от личен опит.
ПП: мъжете, които най-много са ме наранявали в живота ми, са мъже, с които бих била и в момента, знаейки че нищо няма да се получи. reverse psychology просто.. жените сме елементарни :>